Възможен е тотален обрат в разследването по случая с безследно

...
Възможен е тотален обрат в разследването по случая с безследно
Коментари Харесай

Тотален обрат в разследването на безследно изчезналата брокерка Теодора?

Възможен е цялостен поврат в следствието по случая с безследно изчезналата Теодора Бахлова от Бургас. 47-годишната жена, която е измежду известните фигури на бизнеса и бохемския живот, е в неопределеност от четвъртък, 29 октомври, написа "Флагман ".

Досега се считаше за водеща версията за самоубийство, защото криминалистите са достигнали до задоволително информация, обвързвана с психическото положение на тогавашния корифей на покупко-продажбите с недвижими парцели в района.

Запознати с биографията на тогавашната брокерка от организация „ Адрес” настояват, че в интервала 2002-2008 година тя е осъществила облаги за милиони левове, обслужвайки контрагенти от ранга на обществено екзекутирания най-богат предприемач и политик на Несебър – Димитър Янков. След този плевел интервал обаче за Бахлова последвали години на застой.

По това време тя се е разделила и със брачна половинка си – строителния бизнесмен Даниел Радоев. Дъщерята на Теодора Бахлова – 22-годишната Християна счита, че майка й е отвлечена, само че не е измежду мъртвите.

Припомняме, че последно тя е била засечена в региона на жп гарата, откакто слиза от такси пред някогашния хотел „ Бриз” към 18 часа в четвъртък, след което телефонът й съвсем незабавно е изключен. Твърде доста детайли в държанието на мистериозно изчезналата жена навеждат криминалистите към версията за самоубийство.

Разглеждайки обаче по-задълбочено детайлности по водени правосъдни каузи с родственици, както и метода на живот, който е водела в Англия през последните 5 години, проверяващите считат, че има късмет тя да е жива. На същото се надява й щерка й Християна, която нощес в 22 часа написа на стената на майка си следното:

„ МАМО....Знам, че в никакъв случай не би ми предизвикала това, което се случва...знам, че си някъде там. И чакаш да те открия, давам обещание ти ще те намеря...само бъди мощна, каквото и да е станало...А в случай че виждаш и знаеш какъв брой те диря, апелирам те, прибери се!”

Истината дотук от оперативна позиция е, че по преписката в Първо РУ-Бургас няма никакъв прогрес с днешна дата.

Ето какво споделя извънредно непосредствен до Теодора Бахлова човек, на който може да се има доверие във връзка с преценката:

„ Тя е човек с обсег и имаше проекти да построи приют по британски фасон. През последните 5 години, до момента в който живееше в Англия, успяваше с изключение на да завоюва пари, по едно и също време с това да следва и в лицей, а в този момент и в Болтънския университет. В Лондон се занимаваше с преотдаването чартърен на жилища.

Не печелеше колкото у нас, само че задоволително, с цел да може с парите да предприеме дейности, с цел да се построи приютът. Последно се видях с нея тъкмо преди 10 дни, сподели, че проучванията на кръвта й по никакъв начин не са удобни, че счита да промени метода си на живот, беше много напълняла.

При това за къс интервал. Както знаете, Бахлова прекара много тежко болестта от ковид в Лондон, след което се завърна да се долекува у нас. Не ми беше известно, че има желание да се завърне в Лондон и че на 1 ноември е трябвало да отлети. Шокиран съм от тази вест. Нейните планове бяха да си остане у дома най-малко до Нова година. Ако е имала билет за аероплан на 1 ноември – щях да знам.

Аз не позволявам самоубийство, тъй като тази жена е извънредно борбена, тя не би се предала. До огромна степен се промени след гибелта на татко й преди 10 години, до която се стигна, според мен, след ужасни разногласия за завещание. Бахлова водеше епични борби в съда със сестра си, имаше няколко цивилен каузи.

Двете се ругаеха обществено и това бе известно на цялата юридическа общественост. Даже съм сигурен, че татко й умря точно от тези крамоли сред сестрите.

Не съм податлив да мисля, че Теодора би избягала от отговорност и че се укрива някъде, в случай че е взела пари назаем и не ги е върнала. Основно позволявам, че върху нея може да е осъществено посягане, обвързвано с бъдещите й проекти за градеж на частното здравно заведение ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР