Възхитените“ и нежни“ публични жестове на крал Чарлз са сигнализирали

...
Възхитените“ и нежни“ публични жестове на крал Чарлз са сигнализирали
Коментари Харесай

„Много публичните жестове на крал Чарлз намекват за истинските му чувства на фона на диагнозата рак“, казва експерт

„ Възхитените “ и „ нежни “ обществени жестове на крал Чарлз са алармирали какво в действителност мисли, до момента в който се пробва да остане забележим по време неговото лекуване на рак, споделя специалист.

Монархът разкри през февруари, че е бил диагностициран с неразкрита форма на рак и в този момент е подложен на лекуване. Той продължава държавните си отговорности зад стените на двореца, само че обществените отговорности към този момент са отсрочени. Държавният глава обаче остава забележим за обществеността и към този момент доста седмици е виждан в щатското Bentley да се движи сред лондонския му дом Кларънс Хаус и Бъкингамския замък, където той организира частни срещи с хора като премиера Риши Сунак.

На фотосите, снимани през днешния ден и през предходните седмици, по време на тези къси разходки, кралят наподобява благополучен и ухилен и маха с талази на тълпите туристи. И макар че това са къси изяви, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс има вяра, че това демонстрира, че наподобява има „ доста нова, процъфтяваща любовна спекулация сред Чарлз и неговата аудитория...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР