Въздушният трафик в Германия в четвъртък ще бъде нарушен заради

...
Въздушният трафик в Германия в четвъртък ще бъде нарушен заради
Коментари Харесай

Стачки на летищата блокират въздушния трафик в Германия

Въздушният трафик в Германия в четвъртък ще бъде нарушен поради стачка на чиновниците по сигурността на летищата в Дюселдорф, Кьолн-Бон и Щутгарт. Протестните дейности, проведени от профсъюза „ Verdi” ще са целодневни, оповестиха от Външно министерство.
Стачките ще имат сигнален темперамент и се чака да доведат до съществени нарушавания във въздушния трафик, включително до обилни закъснения и анулация на полети.
Министерството на външните работи предлага на българските жители, които възнамеряват да летят от и до летищата в трите немски града, да се свържат с самолетната компания, с която се чака да летят, и да ревизират дали полетът им не е отсрочен или анулиран. Профсъюзът "Верди ", който съставлява 23 хиляди чиновници по сигурността на летищата в страната, желае заплатите да се усилят до 20 евро на час по отношение на към 17 евро на час сега.
Федералната асоциация на фирмите за авиационна сигурност предложи нарастване на заплатите от 2 до 8.1 %. Следващите договаряния сред "Верди " и федералната асоциация би трябвало да се състоят на 23 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР