Въздушната отбрана е отблъснала атака на безпилотни летателни апарати, които

...
Въздушната отбрана е отблъснала атака на безпилотни летателни апарати, които
Коментари Харесай

Терористи предприеха въздушна атака с дронове над руска база в Сирия

Въздушната защита е отблъснала офанзива на безпилотни летателни апарати, които се допуска, че са били ориентирани от терористи към съветската авиобаза „ Хмеймим “ в Сирия, заяви сирийският оператор Ихбария.
В отчетите се споделя, че в региона на Сирия, Латакия, са чути детонации, когато противовъздушната защита е прихванала дронове, атакуващи базата.
По-късно съветското Министерство на защитата заяви, че два терористични дрона са били видяни покрай авиобаза „ Хмеймим “, приближаващи север от запад, и са унищожени на безвредно разстояние.
В резултат на случая няма вреди или жертви, оповестиха от министерството.
Месеци наред сирийските терористи поддържат пукотевица с ракети и дронове над съветската въздушна база „ Хмеймим “, при което няколко локални поданици от околните села бяха убити и ранени.
През последните няколко седмици терористите усилиха броя на атентатите в северозападните провинции на Сирия, изключително Идлиб и Латакия.
Русия, Турция и Иран са гаранти за преустановяване на огъня в разкъсваната от спорове Сирия. Русия постоянно организира филантропични интервенции в цялата страна и оказва помощ на Дамаск да обезпечи безвреден проход за завръщането на сирийските бежанци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР