Въздействието върху всяка конкретна област от ухото може да ви

...
Въздействието върху всяка конкретна област от ухото може да ви
Коментари Харесай

Древната Мъдрост Приложима Веднага! Слагате Щипка За Пране Върху Различните Места На Ухото И Лекувате Какво Ли Не! Вижте Снимки!

Въздействието върху всяка съответна област от ухото може да ви освободи от болежка в избрана част на тялото.

Всяка една от тези 6 точки е обвързвана с избрани елементи на тялото. С напън върху тях, можете да се отървете от болежка в избрана област.



1. Гръб и плещи. Горната част на ухото дава отговор за гърба и раменете. Ако чувствате напрежение в тези области и болежка, поставете на ухото щипка в зона 1. Само след една минута ще почувствате, че напрежението последователно стихва. Повторете " процедурата " няколко пъти дневно и ще забележите усъвършенстване



2. Вътрешните органи. Зона 2 дава отговор за здравето на вътрешните органи. Разбира се, в случай че се появи доста мощна болежка, би трябвало неотложно да се консултирате с доктор. А в случай че чувствате напрежение и лека болежка, за какво не опитате щипковия способ?



3. Стави. Районът над междинната (зона 3) е виновен за болки в ставите. Разбира се, в случай че се появи доста мощна болежка, би трябвало неотложно да се консултирате с доктор. Ако неприятното чувство се е появило внезапно и не провокира доста мощен дискомфорт, използвайте щипка!



4. Заболявания на носа и гърлото. Ако смятате, че простудата се пробва да ви превземе, пробвайте щипка за пране! Щипката, ситуирана в зона 4, унищожаване първите признаци на простуда и не разрешава на болестта да се развие



5. Храносмилане. Ако усетите дискомфорт в стомаха и червата, пробвайте щипка за пране! Тя ще успокои подуването, болката и напрежението в коремната област



6. Главата и сърцето. Тази част на ухото е виновна за, може би, най-важните елементи на тялото – главата и сърцето. Щипка на меката част на ухото оказва помощ за поддържането на здравето на сърцето и яснотата на мозъка. Отлична профилактика на сърдечно-съдови болести!

bg.checkonline4you.com / Снимки: littlethings.com
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР