Ваза в декора на дома? Звучи чудесно! Ако вашата колекция

...
Ваза в декора на дома? Звучи чудесно! Ако вашата колекция
Коментари Харесай

Ваза в декора на дома – 9 идеи

Ваза в декора на дома? Звучи отлично! Ако вашата сбирка от тях завладява шкафовете ви, време е да помислите по какъв начин в действителност можете да изложите всички тези съдове в дома си и да им се наслаждавате, вместо да ги оставяте да стоят зад затворени порти и да събират прахуляк.

В последна сметка специфичните елементи са предопределени да бъдат употребявани и демонстрирани! Добрата вест е, че всъщност няма място, в което тя да наподобява неуместна, тъй че има доста благоприятни условия да разпръснете обичаните си предмети из цялата къща. По-долу са някои от обичаните ни способи да ги включите във вашето пространство, без значение дали желаете да се справите с кухнята, банята, антрето или друга част от къщата.

 

 Топ 7 трика за хубав интериор (СНИМКИ)

Ваза в декора на дома – 9 хрумвания

1.Добавете я към нощното си шкафче

 ваза Ваза в декора на дома – 9 хрумвания фотография: pinterest

Започнете всяка заран с десния крайник, като поставите ваза, цялостна с ослепителен, хубав букет на нощното шкафче. Настройка като тази ще накара вашето място за сън да се почувства по-скоро като първокласна хотелска стая за нула време. Просто не забравяйте да я поставите задоволително надалеч от леглото си, с цел да не я съборите инцидентно, в случай че посегнете към телефон или чаша вода измежду нощ.

2.Направете банята да наподобява по-елегантна

 ваза Ваза в декора на дома – 9 хрумвания фотография: pinterest

Направете банята си по-елегантна, като поставите ваза до мивката, в случай че пространството разрешава. Независимо дали сте избрали да покажете жив букет или няколко подправени цветя, малко допиране като това ще ви помогне доста.

3.Добавете я към долната част на леглото си

Ако нощните ви шкафчета са от по-малката страна, постоянно можете да поставите ваза, цялостна с цветя, на скамейка в края на леглото. Просто бъдете деликатни, когато се движите, с цел да избегнете срутване на нещо – в случай че имате домашни любимци или дребни деца, конфигурация като тази може да не е в картите!

4.Поставете я във входа

Вашата входна маса е шансът на вашия дом да извършите първо усещане. Уверете се, че вашето пространство се усеща топло и привлекателно през цялото време, като поставите ваза, цялостна с цветя, където посетителите сигурно ще й се възхищават. Входът постоянно е хубаво място за проявление на сезонни цветя. През зимата я напълнете с вечнозелени изрезки; напролет поставете лалета вътре.

5.Внесете сексапил в кухнята

 ваза Ваза в декора на дома – 9 хрумвания фотография: pinterest

Кухненският остров постоянно е отлично място за излагане на ваза, без значение дали очаквате компания или не. Като се има поради какъв брой време прекарвате в кухнята на дневна база, коства си да отделите в допълнение време и старания, с цел да извършите това пространство да наподобява ултра естетически прелестно, нали?

6.Поставете я върху масата за кафе

Поставянето на ваза на масичката за кафе ще оживи всеки хол. Оформете обичания си съд дружно с купчина книги, няколко свещника, поднос или каквото друго ви харесва. И не можем да забравим дребната ваза с пъпки, която свети на полицата на камината!

7.Не подценявайте празните вази

 ваза Ваза в декора на дома – 9 хрумвания фотография: pinterest

Дори когато са празни,те могат да наподобяват много изкусни, когато са подредени до книги и декоративни предмети. Ако нямате свежи цветя на разположение когато и да е, това не е проблем, изключително в случай че цените минималистичния външен тип. Антични изглеждащи като тези са много известни сега и можете да намерите някоя красива ръчно направена ваза.

8.Оформете своя рафт с цветя

Не сте сигурни по какъв начин да запълните всеки сантиметър от вградените детайли? Поставянето на ваза на най-долния рафт ще добави цвят и живот към всекидневната. За по-дълготрайна конфигурация, отидете със сухи цветя в пространство като това, изключително в случай че стаята не получава доста естествена светлина.

9.Сложете цветя в ъгъла

Няма остров? Няма проблем! Кухненският плот също е идеално място за излагане на ваза. Ще имате на какво да се възхищавате, до момента в който приготвяте храна и няма потребност да държите тези красиви съдове скрити зад затворени порти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР