Въз основа на внесен обвинителен акт по досъдебно производство на

...
Въз основа на внесен обвинителен акт по досъдебно производство на
Коментари Харесай

Тринадесет години затвор за подсъдим обвинен от Окръжна прокуратура – Плевен за опит за убийство и средна телесна повреда

Въз основа на импортиран обвинителен акт по досъдебно произвеждане на Окръжна прокуратура – Плевен, състав на Окръжен съд - Плевен е осъдил 44-годишния В.К. на 13 години отнемане от независимост при непоколебим режим за две закононарушения – опит за ликвидиране и междинна телесна щета.

Осъденият епризнат за отговорен за това, че на 21.08.2022г. в гр. Плевен се опитал съзнателно да умъртви Т. К., като опитътостанал незавършен заради независещи от него аргументи, както и за това, че на 21.08.2022г. в гр. Плевен предизвикал на Р. П. междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на долната челюст, довело до скрито затрудняване на дъвченето.

В.К. е бил с наложена мярка за неотклонение задържане под стража, която е доказана от Окръжен съд - Плевен при постановяване на присъдата.
Тя предстои на обжалване пред Апелативен съд – Велико Търново.

* Съгласно чл.31, ал.3 от Конституцията на Република Българияи член 16 от Наказателно-процесуален кодекс, обвиненият се счита за почтен до определяне на противното с влезнала в действие присъда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР