Вайола Дейвис се завръща към корените си навръх 55-ия си

...
Вайола Дейвис се завръща към корените си навръх 55-ия си
Коментари Харесай

Вайола Дейвис купи бивша робска плантация, в която е била родена - slava.bg

Вайола Дейвис се завръща към корените си точно на 55-ия си рожден ден.

Чрез обява в обществената мрежа Instagram актрисата разкри, че е закупила парцел в Южна Каролина, който в предишното е бил робска ферма. Именно там Дейвис е била родена през 1965 година. Тя разгласява фотография на постройката, в която майка ѝ я е родила.

„ На горната фотография виждате къщата, в която съм родена на 11 август 1965 година. Това е началото на моята история. Днес, на 55-ата година от моя живот, аз владея това място, цялото “, написа звездата. Тя прибавя, че се надява всеки да живее толкоз дълго, че да разбере от кое място тъкмо стартира неговата история.

В изявление за списание People актрисата споделя, че по време на детството си е приемала плантацията като щастливо място, без значение от неговата мрачна история. Въпреки че е била някогашна робска ферма, родителите на Вайола не престават да живеят в парцела, където отглеждат актрисата и нейните братя и сестри. Малко по-късно фамилията се мести в Роуд Айлънд.

„ Мама ми споделяше, че когато съм се родила, всички чичовци и лели са били у дома, пиели са и са се смеели. Празнували са “, добавя звездата. Тя споделя, че това е доказателство, че щастието може да бъде открито на всички места, без значение от историята на мястото. „ Невинаги става въпрос за материални неща “.

Със закупуването на мястото, Дейвис съобщи, че ще може да сътвори нови мемоари и да уважи паметта на всички плебеи, които в миналото са работили в тази ферма, в това число и своите прародители.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР