Вайола Дейвис е новото лице на козметичния гигант "Л'Ореал" (L'Oreal),

...
Вайола Дейвис е новото лице на козметичния гигант "Л'Ореал" (L'Oreal),
Коментари Харесай

Вайола Дейвис стана лице на L`Oreal

Вайола Дейвис е новото лице на козметичния колос "Л'Ореал " (L'Oreal), оповестява Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

54-годишната актриса увери, че за нея опцията да употребява лозунга "Защото го заслужавате " на "Л'Ореал Париж " е като подарък. "Думите: "Защото го заслужавате " постоянно ме карат да настръхна. За мен ще е огромна наслада да популяризирам това обръщение по света ", довери тя.

Звездата от кино лентата "Огради " и сериала "Как да ни се размине за ликвидиране? " означи, че избирането ѝ за лице на колоса "Л'Ореал " наподобява сюрреалистично, тъй като в никакъв случай не е считала, че ще е негова интернационална говорителка. Когато била по-млада, Вайола нямала никакви контакти с тези, които представяли "Л'Ореал ".

"Сега имам чувството, че животът ми се е преобърнал ", сподели тя. "Когато през тийнейджърските си години в Сентръл фолс, Роуд Айлънд, мислех за хубост и женственост, не ги свързвах със себе си. Не смятах, че владея всички качества, които би трябвало да имат дамите, с цел да станат говорителки на "Л'Ореал ", добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР