Въярени местни жители осъдиха нови планове за изграждане на електроцентрала,

...
Въярени местни жители осъдиха нови планове за изграждане на електроцентрала,
Коментари Харесай

Разгневени местни жители осъдиха планове за изграждане на електроцентрала, направена от 900 контейнера в тяхното село

Въярени локални поданици осъдиха нови проекти за създаване на електроцентрала, направена от стотици контейнери за превозване до идилично село.

Кампания разказва евентуалното влияние на препоръчаната от Statera Energy система за предпазване на акумулатори (BESS) наоколо до планувана слънчева плантация като „ опустошително “ – потвърждавайки, че ще съсипе както околната среда, по този начин и психологичното здраве на локалните поданици. Повече от 200 души се опълчиха на предложенията на компанията да построи обект от 33 хектара върху полета във плантация Rookery, сред озеленените села Гранбъро и Източен Клейдън в Бъкингамшир.

Развитието ще включва унищожаване на горния почвен пласт и издигане 888 транспортни контейнера в цялостен размер за предпазване на батериите, до момента в който 2,5-метрова ограда от стоманена мрежа също ще бъде сложена към тях за сигурност.

Енергийната компания също се стреми да построи 37 инверторни къщи, три контейнери за предпазване, седем контролни стаи, четири резервоара за съх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР