Въвеждайки нови санкции, които възпрепятстват доставката на гориво за руските

...
Въвеждайки нови санкции, които възпрепятстват доставката на гориво за руските
Коментари Харесай

Русия: САЩ се опитват да попречат на изкореняването на тероризма в Сирия

Въвеждайки нови наказания, които попречват доставката на гориво за съветските военни в Сирия, Съединени американски щати се стремят да попречат на цялостното премахване на тероризма в тази страна. Това се споделя в публикуван в петък коментар на Министерството на външните работи на Русия, съобщи организация ТАСС, представена от " Фокус ".
„ Сега маските дефинитивно паднаха – става въпрос за прям блян да се попречи на цялостното премахване на терористите от сирийската земя “, акцентират от ведомството в отговор по отношение на нововъведените ограничаващи ограничения на Вашингтон.
От Руското външно министерство споделят, че битката с терористичната опасност в Сирия ще продължи без значение че Съединени американски щати покровителстват екстремистите и окупират нелегално част от територията на страната, „ възпрепятствайки прекратяването на сирийския спор “. Оттам също по този начин уверено осъдиха налагането на наказания.
„ Руската страна от дълго време отбелязва със угриженост, че Вашингтон „ покровителства “ терористите от Джабхат ан Нусра и „ Хаят Тахрир аш Шам “, снабдявайки ги с всичко належащо и се пробва да ги прикрие от ударите, макар че те са директни наследници на Ал Кайда и са общопризнати като терористични организации “, прибавят от Москва. „ Въвеждайки наказания против съветската компания „ Совфрахт “ през 2016 година, която обезпечава доставката на гориво в Сирия и като след това блокира забележителна сума от средствата ѝ (между другото, те към момента не са върнати, т.е. са откраднати), американските управляващи също така това се прикриваха с позоваването на желанието да се окаже напън върху Русия в Кримски подтекст “.
Както установяват от Министерство на външните работи на Русия, глобите, които американската администрация е въвела в четвъртък, са 75-тите, откогато Съединени американски щати са почнали да унищожават връзките сред Москва и Вашингтон през 2011 година.
„ Оттогава американските основатели на санкционния напън над Русия не реализираха никакви резултати “, обобщават съветските дипломати. „ Този път може да се каже, че са надминали себе си в личното си неблагоразумие “.
Припомняме, че американската администрация в четвъртък включи в черния лист пет кораба, една компания и три физически лица за доставка на гориво в Сирия за съветските въоръжени сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР