Въвеждането само на машинно гласуване е общо дело на партиите

...
Въвеждането само на машинно гласуване е общо дело на партиите
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов и Нинова се обърнаха на 180 градуса за машинното гласуване

Въвеждането единствено на машинно гласоподаване е общо дело на партиите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и. Избраха Мадуро,а в този момент Мадуро им е отговорен. Нещо се случи и Борисов, и Нинова се обърнаха на 180 градуса. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " " Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има. 

Въпросът е за какво желаят хартията, защо проведоха тази " нощ на хартиените бюлетини ". Това беше безсрамие – 18-часово съвещание, без разискване, гражданските организации бяха орязани, не им беше дадена думата. Всички те са безапелационни, че би трябвало да бъде непокътнат единствено машинният избор, тъй като когато я няма хартията, внезапно понижават недействителните гласове и ги няма подправените протоколи, съобщи Атанасов.

Машините са сертифицирани по всички правила, по какъв начин да ги " пипаме "? Не знам за Мадуро, само че доставчикът на машините е доста сериозна компания, добави той.

Ние настояваме госпожа Нинова да отдръпна плана за промени в Изборния кодекс, тъй като не беше извършено публично разискване и беше план по тъмни доби. Не виждаме какво да си приказваме повече с нея, откакто е безапелационна, че няма да направи крачка обратно. Ако планът бъде импортиран в сряда, ще влезем и ще се борим за всеки един текст, в случай че не бъде импортиран, също ще влезем в зала, уточни съпредседателят на Демократична България.

Той разяснява и разновидностите за сформиране на държавно управление.

Не знам какво става с първия мандат, прави ли първата политическа мощ старания да сформира държавно управление или ГЕРБ са се оплели като пиле в кълчища, тъй като не могат да получат поддръжка от тези, които желаят, а не желаят поддръжка от тези, от които могат да получат. Борисов излиза да ни хока от заран до вечер, а главната задача на първата политическа мощ е да предложи държавно управление. Намеренията да се прави с третия мандат е да се прави държавно управление вид " Беров " – да се сглоби някакво експертно държавно управление, което да докара нещата до локалните избори, като през това време не се пипа номенклатурата на ГЕРБ. Всичко сега се прави, с цел да не се скапе монополът на ГЕРБ в локалната власт. Ние няма да допуснем това, разяснява Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

По думите му е допустимо да бъде формирано така наречен евроатлантическо държавно управление с втория мандат на " Продължаваме промяната " и с поддръжка на ГЕРБ.

Нали са евроатлантически настроени – това е методът. Ние осъзнаваме риска, че Борисов може да дръпне спирачката във всеки един миг. За да бъде формирано такова държавно управление, би трябвало да има стратегия с съответни цели, която да се извършва, сподели още Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР