Въвеждането на тол системата ще бъде отложено с 3 месеца.

...
Въвеждането на тол системата ще бъде отложено с 3 месеца.
Коментари Харесай

След отложеното въвеждане на тол системата - мнението на бизнеса

Въвеждането на тол системата ще бъде отсрочено с 3 месеца. Това стана ясно след срещата при премиера Бойко Борисов сред превозвачи, отрасловите министри. Най-вероятно заплащането на изминатите километри за камиони и рейсове ще стартира през ноември.

Гости по тематиката в утринния блок на Българска национална телевизия бяха Христо Христов, член на Съюза на интернационалните превозвачи и ръководителят на Националния съюз на спедиторите Явор Панталеев.

Според Христо Христов това решение демонстрира положителните планове на държавното управление да се търсят компромисни равнища на такси и обсег. По думите му бизнесът не желае да отсрочва това решение, само че самата система и обезпечеността на таксите не са подготвени.

Явор Панталеев разяснява, че обсегът на системата би трябвало да бъде стеснен до първокласни пътища и автомагистрали, а това да не води до шоково повишаване на транспортната услуга.
 Отлагат въвеждането на тол системата за тежкотоварни коли с три месеца Отлагат въвеждането на тол системата за тежкотоварни коли с три месеца
Отлагат с три месеца влизането в действие на тол системата за тежкотоварните коли. Това взеха решение министър председателят Бойко Борисов, районното министерство и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР