Въвеждането на ТОЛ системата наистина е една най-важните реформи. С

...
Въвеждането на ТОЛ системата наистина е една най-важните реформи. С
Коментари Харесай

Нанков: С ТОЛ системата ще има справедливост, нейното въвеждане е една от най-важните реформи

Въвеждането на ТОЛ системата в действителност е една най-важните промени. С нея ще се вкара правдивост - който разрушава повече, той ще заплаща повече. Другото е, че с ТОЛ системата България ще може да се възползва от своето геостратегическо състояние.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков, написа Novini.bg. " ТОЛ системата влиза в действие от 1 март с известни отстъпки и отсрочвания. Превозвачите дадоха мъжката си дума на премиера и дадоха обещание след 3 месеца още веднъж да проведем среща и да забележим дали тези отстъпки в цените са ползени за цялото общество и дават ли нужния резултат. Нашата система е една от най-иновативните. Имаме няколко способи на възнаграждение за изминатото разстояние - посредством бордови устройства, GPS устройства, третият метод, с който в най-голяма степен ще започва ТОЛ системата, са маршрутните карти. Всички Граничен контролно-пропусквателен пункт са обурдвани с маршуртни карти и наши чиновници ще спомагат на всички водачи. Маршрутните карти ще могат да бъдат закупени и от нашето мобилно приложение, като естествено, че маршрутът ще може да бъде променян в картите. Закупуването на една такава карта ще лишава 5-6 минути и няма да попречва трафика. Всичко е обезпечено. И трите метода за заплащане ще са безусловно безвъзмездни ", разкри Нанков. 

" Темата за ТОЛ системата освен се политизира, само че има сериозен отпор против нейното въвеждане. Още от първия кабинет на Борисов имаше обжалвания, подправени вести. ТОЛ системата е извънредно тежка в софтуерно отношение. Това е повода да има отстъпки и отсрочвания за 3 седмици, с цел да може да се напаснат нещата. Разбрали сме се с превозвачите да разясняваме още веднъж отстъпките в цените. Нашата цел е с въвеждането на ТОЛ системата да пътуваме по по-добри пътища. Основният финансов запас, който бъде събран от системата, ще отива за поправяне на републиканската пътна мрежа и пътища, които не са пипани от 30-40 години ", даде обещание Николай Нанков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  2  0 MrBean (преди 3 часа) Рейтинг: 21717 | Одобрение: 4397 Коя е тая Чебурашка? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР