Въвеждането на „синя зона” в някои райони на Варна доведе

...
Въвеждането на „синя зона” в някои райони на Варна доведе
Коментари Харесай

Нова мода в центъра на Варна – ограждат дворове

Въвеждането на „ синя зона” в някои региони на Варна докара до нова мода – ограждане на дворове. Много хора са обезпокоени от това дали ще намерят място за паркиране пред дома си в обсега на зоната и започнаха да търсят избавителни разновидности.

Съществуват и адреси, като този на "Опълченска " 10, където и до момента имаше порти с отдалечено и постоянно пришълци от други градове успяваха да се вметнат в двора, а по-късно да се чудят по какъв начин да излязат оттова, когато вратата се затвори, напомня Varna24.bg. Само за няколко дни огради с надпис "Частен двор, не паркирай!” бяха сложени на вътрешни дворове на кооперации по ул. "Братя Миладинови " и "Македония ".

Според шефа на Оперативна програма "Паркинги синя зона " Младен Иванов места има задоволително за живеещите в зоната и след полагането на маркировката, която редуцира значително паркоместата по централните улици.

След поредност от акции на Общинска полиция и КАТ към този момент са факт и доста освободени централни улици, където преди този момент макар забранителните знаци всеобщо се паркираше.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР