Въвеждането на карантина във Франция на практика преустанови търговията с

...
Въвеждането на карантина във Франция на практика преустанови търговията с
Коментари Харесай

Перспективните градове след края на пандемията

Въвеждането на карантина във Франция на процедура прекрати търговията с недвижими парцели. Според мнозина специалисти, след възобновяването на търговията се чака спад цените, като в най-голяма степен той ще засегне междинните по величина градове. Някои от тях обаче имат неоспорими преимущества, в това число високоскоростни влакове (TGV), динамичност и добър метод на живот. В комбиниране с добра цена, покупката може да се трансформира в отлична инвестиция. Специалистите от Mieux Vivre са определили два сходни града.

Поатие – студентско градче с туристически и стопански капацитет. Благодарение съществуването на TGV е на половин час път от Париж. Той е преди всичко в класацията на списание L'Étudiant на университетските градове за 2019-2020 година Средните цени на квадратен метър жилищна повърхност са 1589 EUR. В центъра на града тя пораства до 1700 EUR/кв.м.

Ла Рошел е ситуиран на морето и притегля хора от целия свят със своята самородност и успокоение. Асоциацията на френските градове и села неотдавна сложи града на трето място по качество на живот. За последните 10 години цените на жилищата там са се нараснали с 34.8%. В резултат междинната цена на квадратен метър доближи 3300 EUR. Купувачите са повече от продавачите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР