Въвеждането на извънредно положение не означава всяване на паника сред

...
Въвеждането на извънредно положение не означава всяване на паника сред
Коментари Харесай

COVID-19 и тоалетната хартия: 10 реакции на онлайн потребители

Въвеждането на изключително състояние не значи всяване на суматоха измежду жителите. За да се преодолее обстановката с разпространяването на COVID-19, е належащо строго съблюдаване на обществена отдалеченост и карантина.

Това обявиха ръководещите, които предложиха нови по-строги ограничения поради новия ковид.
Италианците пеят от прозорците си за покачване на духа по време на карантината (ВИДЕО) Невероятният миг беше сниман в Сиена и Неапол
До 29 март у нас няма да работят нощните заведения, нощни заведения и питейни заведения. Преустановява се и активността на образователните заведения - детски градини, учебни заведения и университети.

Управляващите бяха безапелационни, че у нас има задоволително храна и всевъзможен вид артикули и не е нужно жителите да се презапасяват. Въпреки това пред огромните хранителни магазини се извиха опашки, а една от най-често срещаните артикули в количките на клиентите беше тоалетната хартия.

Огромните количества закупена хартия провокираха и реакциите на най-креативните онлайн консуматори, които не закъсняха с остроумни смешки и „ миймове “.

„ Бях решила през днешния ден да пазаря за Апокалипсиса. Влязох, завъртях се, взех си две книги и взех решение, че и без тоалетна хартия ще се живее “, написа един консуматор.

„ Моля ви, не харчете всичките си пари за сухи храни и тоалетна хартия. Оставете си 50 лева за кило череши другия месец “, приканват други.

А някои използваха " Голямото извършване на покупки " за запознанства:



„ Заменям 4 ролки трипластова тоалетна хартия против мезонет в „ Лозенец “, оферира различен консуматор.

А някои предават и " напътствията " на органите на реда:



„ Купи биде – избави руло тоалетна хартия! “

„ Купих тоалетна хартия, паста, вино и свещи, с цел да ми е умерено и сантиментално "

„ На границата заловили контрабандна тоалетна хартия скрита в пакети кокаин “, оповестяват потребителите.

" Човек към този момент го е боязън да споделя на всеослушание, че разполага с тоалетна хартия у дома от боязън да не го ограбят... ", споделят други.

" Скоро, откакто се види, че суматохата е била непотребна, чакам разгласи - " Продавам тоалетна хартия, фасул и брашно. Изгодно. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР