Въвеждането на извънредно положение и свързаното с това масово прилагане

...
Въвеждането на извънредно положение и свързаното с това масово прилагане
Коментари Харесай

Дистанционното обучение през погледа на родителите

Въвеждането на изключително състояние и обвързваното с това всеобщо използване на отдалечено образование сложи в нова обстановка всички участници в просветителния развой – учителите, учениците и техните родители. За бреони дни на учителите се наложи да се разделят с обичайния модел и да създадат сериозна крачка в онлайн пространството, тъй че просветителната система и нейните хиляди възпитаници да не изгубят темп. От друга страна – родителите се оказа по-близо от всеки път до образователния развой. Сега всеки може да следи от близко връзката, инвестицията на изпитание и време.

„ В Асоциация Родители от години работим за възстановяване на взаимоотношението сред фамилията и просветителните институции. Целта на анкетата, която създадохме, е благодарение на родителите да проследим измененията в модела на това взаимоотношение през последните две седмици. Така ще можем да бъдем оптимално потребни посредством поддръжката, която оказваме както на родителите, по този начин и на учителите, да изградят градивни и ползотворни връзки в полза на децата “, споделя екипът от експерти, който моли родителите да бъдат откровени в отговорите и позицията си.

Анкетата е ориентирана към усещанията на родителите от образователния развой, връзките с учителите, децата и другите родители в интервала от въвеждането на отдалеченото образование . Попълването й лишава към 10 минути. На финала участват въпроси, които събират демографска информация за задачите на разбора на данните. Анонимността на всеки родител е обезпечена. Линк към въпросника ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР