Въвеждане на пакет от още бонуси към заплатите на военните

...
Въвеждане на пакет от още бонуси към заплатите на военните
Коментари Харесай

Заплатите на военните се увеличават с нови бонуси

Въвеждане на пакет от още бонуси към заплатите на военните плануват промени в наредбата за спомагателните хонорари за характерни условия на труд в армията, които са оповестени са публично разискване на уеб страницата на военното министерство. Това заяви в. „ Монитор “. От Министерството на защитата (МО) стимулират поправките с дефицита на военнослужещи и упоритостта за привличане на такива за попълване на състава.

В най-голяма степен от спомагателните „ парашутни “, каквито получават рейнджърите, участващи в задачи зад граница, ще могат да се възползват IT експертите. Така съгласно класа, който имат военните, които се грижат за осведомителните системи и киберсигурността ще си докарват от 100 лева до 300 лева от горната страна месечно, като най-голямата добавка ще се дава на майорите.

Въпреки че и в този момент получават
бонуси за бойни наряди, които при летците доближават до 100 лева, военните ще прибират към този момент в допълнение по 50 ст. за всеки отработен час, когато са в подготвеност за аварийно-спасителни действия отвън своето работно място. Както главният бонус и спомагателният ще пораства до 100% в почивните и празнични дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР