Въвежда се временна организация на движението за заснемане на кино

...
Въвежда се временна организация на движението за заснемане на кино
Коментари Харесай

Променят временно движението в столицата

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването за снимане на кино плана „ НОЩ “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

От 15.00 часа през днешния ден до 04.00 часа на 16 август 2019 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на снимачния екип на ул. „ Победа “, в сектора от ул. „ Липите “ и ул. „ Победа “ 35.

От 17.00 часа през днешния ден до 04.00 часа на 16 август 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства за най-много от 3 /три/ минути за снимане на кадър по ул. „ Победа “, в сектора от ул. „ Липите “ и ул. „ Победа “ 35.

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването за осъществяване на обичайния събор на село Железница.

От 10.00 часа до 24.00 часа се основава нужната организация за смяна маршрутите на съществени линии от градския превоз.

- Автобусни линии № 69 и № 70 единствено в посока НСБАЛ по онкология: надлежно от Царева махала и село Плана по маршрута до кръстовище ул. „ Самоковско шосе” – ул. „ Витоша”, по ул. „ Самоковско шосе” и от кръстовището с ул. „ Искърска” по маршрута до НСБАЛ по онкология.

- Автобусна линия № 98 – маршрутът се удължава до Царева махала, надлежно: от Зоопарка по маршрута до кръстовище ул. „ Самоковско шосе” – ул. „ Искърска” и напряко по ул. „ Самоковско шосе” до Царева махала (крайна станция на автобусна линия № 69), в двете посоки.

Автобусите ще стопират на всички съществуващи спирки по поправената част от маршрутите и при нужда ще се разкрият спомагателни такива, като за задачата се сложи нужната информация по всички наранени спирко-стоянки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР