Въвежда се пропускателен режим в квартал Надежда в Сливен във

...
Въвежда се пропускателен режим в квартал Надежда в Сливен във
Коментари Харесай

Въвежда се пропускателен режим в сливенския кв. "Надежда" заради COVID-19  

Въвежда се пропускателен режим в квартал " Надежда " в Сливен по отношение на множеството сигнали за скупчване на хора. Това оповестяват от общинския пресцентър.
Медицинска сестра от Сливен стачкува против неналичието на защитни средства Искам да си извърша дълга, само че не желая да пожертвам живота и здравето на пациентите си, както и на околните си, са аргуминтите ѝ
Кметът Стефан Радев е изискал от Министерство на вътрешните работи непрекъснато наличие на полиция в квартал " Надежда " и селата Сотиря и Тополчане. Министерство на вътрешните работи, със съдействието на Общинска защита, ще наблюдават за съблюдаване на заповедта на министъра на опазването на здравето.
Снимка: btvnovinite.bg
Община Сливен ще ускори осведомителната акция измежду ромската общественост за заплахата от болестта и ограниченията, които хората би трябвало да подхващат.
Мерки против ковид: Готови ли са лечебните заведения в Сливен и Благоевград да одобряват пациенти? 45 лица, завърнали се от Италия, са под домашна карантина в Сливен
Продължава дезинфекцията през нощните часове на детските площадки, пазара, спирките и други, като тази нощ е осъществена стерилизация и в квартал " Надежда ". Вече са обработени и ще продължат да се обработват контейнерите за битови боклуци. Предстои и измиване и стерилизация на главните булеварди в града.

За да се ограничи на придвижването на възрастни хора, от 19 март, четвъртък, краткотрайно се приключва продажбата на билети на цена от 20 стотинки за градския превоз, както и безплатните пътувания.

Към момента няма доказан случай на инфектиран с COVID-19 на територията на Община Сливен, се показва в известието.

Коронавирусът и България bTV със особено обзорно предаване, отдадено на рецесията COVID-19 Президентът: Не желаеме един ден гладът да победи страха Ожесточени диспути в Народно събрание върху Закона за изключителното състояние Кампания на „ Хелп Карма “: Заедно против COVID-19 Бивш подуправител на НЗОК: Подготовката за COVID-19 трябваше да стартира преди рецесията Почетният консул на Израел: Четирима са израелците с ковид, почивали в Банско Банско е блокиран от карантина поради ковид Трима души със подозрение за ковид са в болница след злополука Банско е под цялостна карантина поради ковид Властта реши: Никой да не влиза и да не излиза от Банско Теменужка Петкова: Няма да има прекъсване на тока при неплащане на сметки Кирил Домусчиев е болен от ковид Правната комисия одобри на първо четене ограниченията за изключителното състояние Срещу разпространяването на COVID-19: Забраняват се туристическите действия до 13 април България взе участие в взаимната социална поръчка на Европейска комисия за защитно здравно съоръжение Захариева: Туристическите пътувания би трябвало да бъдат прекратени Най-големите частни лечебни заведения са подготвени да влязат в борбата с COVID-19 При „ работните пчелички “: Борисов инспектира цех за защитни дрехи 85 медици от Втора градска болница в София са подали оставка " Героите на деня ": Хората, които са на първа линия в борбата с COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР