Във вторник времето над страната ще бъде предимно облачно, на

...
Във вторник времето над страната ще бъде предимно облачно, на
Коментари Харесай

Времето: Облачно, на места със слаби валежи от дъжд

Във вторник времето над страната ще бъде най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България сдържан до мощен вятър, който до края на деня в цялата страна ще се ориентира от североизток и с него ще нахлува леден въздух. Минимални температури сред 2 и 7 градуса, в София 2-3 градуса. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 15 градуса, по-ниски в Североизточна България 6-9 градуса, в София към 10 градуса. Вечерта преваляванията в Западна България ще се усилят и бързо ще преминат в сняг и през нощта против сряда ще се образува снежна завивка.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, под 1400-1500 метра от дъжд, само че вечерта тази граница доста ще се намали. Ще духа сдържан северен вятър, единствено по най-високите върхове на Рила и Пирин мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще бъде 5-6 градуса, а на 2000 метра - към минус 1 градус.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 7 и 9 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

На 31 март слънцето ще изгрее в 07:11 часа и ще залезе в 19:50 часа. Продължителността на деня е 12:39 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР