Във вторник властите в Западна Германия призоваха жителите да останат

...
Във вторник властите в Западна Германия призоваха жителите да останат
Коментари Харесай

Германия призова гражданите си да останат вкъщи заради зимни бури

Във вторник управляващите в Западна Германия приканиха жителите да останат у дома, откакто неочакваното утежняване на времето лиши живота на двама души и докара до блокади и пътни произшествия, предава " Ройтерс ".

Внезапното настъпване на зимата докара до няколко произшествия и хора, блокирани в транспортните си средства от счупени клони и паднали дървета, породени от тежък снеговалеж в доста елементи на Германия.

В региона Швебиш Хал в Баден-Вюртемберг 71-годишен мъж почина в следствие на катастрофа на заснежен път в понеделник вечерта. Според полицията в Ален шофьорът е изгубил надзор над автомобила и е излязъл в насрещната лента.

Друга злополука на черен път причини гибелта на 54-годишен шофьор в Рейнланд-Пфалц.

В региона Райнгау-Таунус в западната част на Хесен 100 души бяха евакуирани от транспортните си средства покрай Елтвил-Мартинсхал, до момента в който 70 души бяха блокирани на пътя покрай Линиенбад.

" Моят незабавен апел: във вторник безусловно останете у дома. Моля, не излизайте и на разходки в гората: има сериозна заплаха за живота от счупени клони и падащи дървета ", се споделя в известието на районния шеф.

Германската метеорологична работа предвижда още веднъж сняг и суграшица в доста федерални провинции през днешния ден, добавяйки, че времето ще се задържи през идващите дни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР