Във вторник вечерта, в „Шоуто на Слави” гостува Иван Гарелов.

...
Във вторник вечерта, в „Шоуто на Слави” гостува Иван Гарелов.
Коментари Харесай

Светослав Иванов: Защо Гарелов лъже, че съм ром?

" Във вторник вечерта, в „ Шоуто на Слави” гостува Иван Гарелов. Публично, той разяснява по какъв начин учен Георги Марков анализирал в „ 120 минути” ромите „ без да допуска, че водещият”, т.е. аз, съм „ бил от ромски произход”.
Така ли? И аз не допусках...
Благодаря Ви господин Гарелов, вашият опит може да научи още няколко генерации публицисти. На достолепие, акуратност и увереност в представяната информация.
Но в никакъв случай не е късно човек да научи нещо ново за себе си. Особено от високата естрада на предаване, което твърди, че се бори с подправените вести.
И споделям това, тъй като за първи път виждам толкоз непосредствено легитимиране на подправена вест от жълти вестници в народен ефир. Която след това трябваше да изяснявам на детето си, на околните, на приятелите си.
Не ме разбирайте неправилно. Нямам нищо срещу нито един етнос, даже се веселя, че доста наши сънародници от ромски генезис гледат „ 120 минути”. Но по какъв начин да оставиш някого да подменя биографията ти, а през седмица да правиш мнения какъв камшик са подправените вести?
Аз не мога. За мен това не е игра. А и не съм добър в игрите.
Ако не мога да защитя личното си семейство и близки от подправени вести, по какъв начин да се пробвам да вардя ефира и вас, нашите фенове?
Наричали са ме соросоид, човек на този и на оня, на американците, на руснаците, на израелците. Винаги съм подминавал това. Но не и този път. И поради детето ми, и поради истината. А и поради честността.
И не на последно място - по този начин постъпват мъжете. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР