Във вторник вечер беше даден старт на 4-ия кръг в

...
Във вторник вечер беше даден старт на 4-ия кръг в
Коментари Харесай

Дъжд от голове и убийствени обрати белязаха мачовете в Шампионска лига

Във вторник вечер беше даден старт на 4-ия кръг в груповата фаза на Шампионска лига и, който не е съумял да гледа мачовете, несъмнено е изпуснал доста. След като Барселона беше сюрпризирана от Славия на " Камп Ноу " и двата отбора приключиха при 0:0, в късните мачове валяха голове, обрати и червени картони. 
Най-нажежени бяха пристрастеностите на " Стамфорд Бридж ", където Челси посрещна Аякс в може би най-чаканата среща за вечерта. И дербито несъмнено не разочарова. Благодарение на два автогола, " лъвовете " водеха до почивката с 3:1 против лондонския си конкурент, а даже водеха с 4:1. Послдваха обаче два червени картона, дузпа и 4:4 сред двата отбора ( по какъв начин се разви срещата Челси - Аякс четете в SportLive.bg ). 
В същата група с изключение на полуобрат, видяхме и цялостен поврат, откакто Валенсия губеше с 0:1 от Лил до почивката, само че по-късно разруши френската селекция с 4:1 и се изравни на върха на групата с Аякс и Челси (всички са с по 7 точки). 
Абсурден поврат записа иа Борусия Дортмунд против Интер (подробности четете в тази публикация ). Успехът на " жълто-черните " направи обстановката доста забавна, като Барселона е с 8 точки, немският отбор е със 7, а " нерадзурите " -  с 4. 
Във вторник вечер се получиха куп обрати, доста изненади и бяха вкарани цели 29 гола. Развоят на всички мачове в Шампионска лига вижте в SportLive.bg. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР