Във вторник в къщата на Крис Браун имаше голямо парти,

...
Във вторник в къщата на Крис Браун имаше голямо парти,
Коментари Харесай

Крис Браун със специален подарък за дъщеря си - slava.bg

Във вторник в къщата на Крис Браун имаше огромно празненство, само че то не беше цялостно със звезди, а с деца. Дъщерята на рапъра, Роялти, навърши 6 години и изпълнителят се погрижи момиченцето да има паметен рожден ден. Освен че я засипа с доста дарове и провежда дистанцирано празненство, Браун сбъдна и една нейна фантазия.

Специалният ден на Роялти беше изпълнен с доста бонбони, а близки и другари оставяха своите дарове през прозорците на колите, с цел да спазят нужната отдалеченост поради разпространяването на ковид. Това обаче беше нищо в съпоставяне със специфичния подарък на Браун.

След като оказа помощ на щерка си да духне свещичките на торта, направена като буквата „ Р “, на фона на „ Честит рожден ден “, изпята персонално от Крис, той разкри изненадата, която пази в загадка няколко часа. Във видео, оповестено в Instagram, се вижда по какъв начин Роялти се снабдява с клетка за птици, в която има две дребни птиченца.

„ Роро искаше птици и ги получи “, споделя майка ѝ и някогашна другарка на Браун – Ниа Гузман. Тя добавя, че щерка ѝ към този момент може да стартира събирането на зоологическа градина. За да бъде още по-специален денят, Роялти получи и лична фотосесия, която беше споделяна от гордите ѝ родители. На фотосите момиченцето носи рокля и златна корона.

„ Ти си най-хубавата част от мен. Кралицата. Искам целият свят да го знае! Честит рожден ден! “, написа Браун. Гузман добави, че щерка ѝ е целият ѝ свят и доста се гордее с нея. „ Нищо в този свят не е толкоз красиво, колкото теб “, прибавя майка ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР