Във вторник ще сте склонни да се дразните от поведението

...
Във вторник ще сте склонни да се дразните от поведението
Коментари Харесай

Девите да бъдат предпазливи, Рибите решават проблем

Във вторник ще сте склонни да се дразните от държанието и метода на другарство на хора, които не живеят във вашия дом. Възможно е това да са хора, които през днешния ден ще срещнете за първи път или с които постоянно имате сложни връзки. Вторник ще бъде удобен ден за развиване на финансов-материалните ви каузи, само че все пак вие ще сте склонни към терзания и вътрешно напрежение. Днес бъдете деликатни в връзките си с момче или с млад мъж, без значение от характера на вашите връзки, защото ще направи опит да се възползва от вашите усеща, благоволение и доброта. Събитията на работното ви място не вещаят изненада

ЛЮБОВ: Ако имате връзка с сътрудник, който живее или работи в различен град или страна, през днешния ден ще възникне неразбирателство или противен спор посред ви. Младите дами ще са склонни към прояви на неодобрение и фокусиране само върху личните стремежи и усеща.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вниманието ви през днешния ден ще бъде ангажирано с възобновяване на прекратени фамилни, другарски или професионални връзки. Една вест или събитие може да промени проектите ви за през днешния ден. Днес ще имате съновидение или странни чувства свързани с човек от Отвъдното.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден бъдете внимателни, защото има знак за машинация, операция или кражба. Днес ще съумеете да реализирате своите проекти свързани с дома или със фамилията си. Вторник ще бъде удобен ден за задължения и задания от финансов темперамент.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден търпението ви ще бъде сложено на тестване заради неразумните или провокативни дейности на хора към вас. Те евентуално ще имат за цел да предизвикат спор, който да ви злепостави или да ви накара да се чувствате отговорни за нещо. Пътуванията през днешния ден ще ви донесат доста страсти и прекарвания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде удобен ден за разрешаване на проблеми и недоразумения. С такт и дипломация ще можете да постигнете доста, по тази причина избягвайте хитрости и подправени думи. Ще бъде добре да прекарате част от дни в уединение или медитация и да си осигурите една пълноценна отмора.

Източник: astro velida
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР