Във вторник ще разчитате на съдействието или подкрепата на жена,

...
Във вторник ще разчитате на съдействието или подкрепата на жена,
Коментари Харесай

Непредсказуеми събития за Овен, Лъв или Стрелец

Във вторник ще разчитате на съдействието или поддръжката на жена, изключително по финансови въпроси. Този ден ще бъде удобен за споразумяване на парични каузи за дамите родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Приемете всяко събитие през днешния ден като шанс или някакъв тип инвестиция за вашето бъдеще. Денят вещае събития или задължения свързани с образованието, кариерата или друга обществена изява на дете. Вторник ще бъде удобен ден за фамилни събирания или за развиване на значими фамилни каузи.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде ден на непредсказуеми събития. Определено през днешния ден ще сте склонни да ги приемете като тип загуба или нечестни дейности по отношение на вас. Възможно е обаче да сте предубедени и да не можете да видите тяхното действително развиване в бъдещето.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще имате диалог или ангажимент с мъж, който може да бъде ваш родственик или да има специфични връзки със фамилията ви. Този ден ще бъде удобен за всевъзможни домашни каузи. Ще имате очакване за едно несъмнено събитие, което би трябвало да се случи през днешния ден и предчувствието ви за неговото развиване ще бъде правилно.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден не подценявайте думите или препоръките на млада жена. Днес ще се фокусирате доста по-сериозно върху разрешаването на неприятности или други проблеми, които ви натоварват душевен. Като цяло това ще бъде един удобен ден, с възможност за специфични прекарвания с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ако сте родени Под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще дадете заричане или ще поемете ангажимент обвързван с момче или са млад мъж. Ще сте податливи към ненужни разногласия и спорове, заради свръхемоционалната си сензитивност. Това ще бъде значим и сполучлив ден за вас, тъй че не се въздействат от страстите си и се фокусирайте върху осъществяването на ежедневните си проекти./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР