Във вторник ще очаквате да разрешите някои свои проблеми и

...
Във вторник ще очаквате да разрешите някои свои проблеми и
Коментари Харесай

Хороскоп: Бъдете предпазливи с харченето

Във вторник ще очаквате да разрешите някои свои проблеми и неприятности по един метод, само че всичко ще се развие напълно друго.

Независимо от тази смяна резултатите ще бъдат удобни за вас. Днес могат да зародят любовни или прочувствени недоразумения в дома ви.

Внимание ще изискат финансовите ви проекти свързани с разноски, които смятате да предприемете през днешния ден или в околните дни.

Бъдете внимателни, с цел да не похарчите пари за неща, които нямат стойност или няма да употребявате.

Като цяло отрицателната наклонност на този ден е обвързвана с пари или с финансовите ви каузи.

Овен

Този ден е белязан с повишение на виталните ви сили. Чувствате остатък на сила и оптимизъм. Но все пак, няма да може да се справите с неотдавнашните ви неточности и пропуски.

Освен това, мнозина от вас усещат отрицателно въздействие от страна на недоброжелатели.

По-добре е пасивно да наблюдавате ставащото, тъй като другояче може да се окажете уязвими.

Телец

Дошло е време да се учите от своите неточности и да извличате потребна информация от предишния опит. Новите познанства може да ви основат голям брой проблеми.

Необходимо е да бъдете извънредно деликатни на пътя.

Днес е добре да не бъдете прекомерно дейни и да избягвате работата с режещи принадлежности и неизправни електрически уреди.

Близнаци

Много евентуално е през днешния ден да се подадете на личната си несериозност и изкушения. Това се отнася най-много за дамите от знака. Мъжете от зодията имат проблеми със своята спътница.

Кризата във вашите връзки може да настъпи на първо място заради вашата външна въздържаност и срамежливост в изявата на възприятията.

За следващ път няма да бъдете разбрани и ви укоряват в безчувственост.

Рак

Възможно е през днешния ден събитията да бъдат против вас. Звездите предлагат да деянията внимание и далновидност в деловата си активност. Постарайте се да избегнете безапелационните изявления, ненужните диалози и язвителните забележки.

Може да засегнете нечие самочувствие и отговорът да бъде акция против вас. Отложете приемането на значими решения. Пазете се от странично въздействие.

Лъв

През този ден са вероятни самозаблуди и несъгласия. Вие възприемате прекомерно субективно действителността и не може да видите същинското състояние.

Има възможност да изпаднете във финансови усложнения заради направени пропуски и неточности в предишното.

Затова би трябвало да бъдете прекомерно внимателни. Поддържайте добра физическа форма и изтънчен външен тип.

Дева

Не е изключено вашето финансово състояние да се утежни. Възможно е да загубите скъпа движимост или да се наложи да връщате задължения. Проявете внимание в общуването с обкръжаващите.

Съществува заплаха от пожар или изострен спор с непознати. В фамилен проект също може да очаквате някакви търкания, заради недоумение.

Опитайте да не се нервирате и погледнете нещата в профил. Така може да се справите със обстановката.

Везни

Не е изключено точно през днешния ден да получите непредвидени доходи, които да ви бъдат добре пристигнали. В персоналния живот са вероятни търкания. Необходима ви е помощ или съвет от страна на другари.

Не се стеснявайте да се обърнете към тях с молба. Един непряк взор върху вашите проблеми ви оказва помощ да оцените по-добре ситуацията, в която се намирате. Така се справяте със обстановката.

Скорпион

Агресивността и прочувствената ненормалност могат да се трансфорат в причина за финансови загуби или загуба на доверието от страна на сътрудниците. Нови хора във вашия живот могат да станат причина за неприятности.

Бъдете деликатни по улиците. Не шофирайте бързо.

Следете за знаците на ориста. Днес сте подвластни на обкръжаващата среда.

Стрелец

Лесно намирате общи точки за другарство с хората към вас и сполучливо си обменяте хрумвания, участвайки в разнообразни полемики и договаряния. Не е изключено за някакъв проект да ви се наложи да търсите незабавно непозната помощ.

Не се стеснявайте да се обърнете към другари, макар гордостта си и правилото си да не взимате задължения.

В последна сметка не би трябвало да се притеснявате, задачата оправдава средствата.

Козирог

Звездите поучават мъжете от знака да се вгледат деликатно в близките. В случай на потребност изменете отношението си към тях. Грешки или погрешна информация може да ви накарат да извършите непредвидени разноски.

Ако не внимавате, вероятни са и професионални проблеми. Неправилните и субективни оценки заплашват активността ви.

Не е изключено вашето финансово състояние да се понижи.

Водолей

Днес е доста евентуално към вас да се извърнат с ново предложение. Но не би трябвало да приемате незабавно, тъй като резултатите от него са много спорни за вас.

Вкъщи е допустимо да имате изясняване на връзки. Някой от околните ви се нуждае от вниманието ви.

Вероятно ви би трябвало съвет на другари. Поглед от страни ви оказва помощ да се ориентирате в обстановката.

Риби

Денят е предопределен за преосмисляне на насъбрания опит и на някои събития от предишното. Обърнете внимание на близките. Възможно е заради непрекъснатия ви блян към пари и популярност да пропускате точно това, което вие нужно.

Днес би трябвало да се стремите към успокоение и да не нагнетявате ненужно атмосферата към себе си. Търсете компромиса във всичко.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР