Във вторник ще бъде ветровито, ще застудява. Облачността ще е

...
Във вторник ще бъде ветровито, ще застудява. Облачността ще е
Коментари Харесай

Много сняг, виелици и навявания след 4 дни

Във вторник ще бъде прохладно, ще става студено. Облачността ще е променлива, над планинските и източните региони по-често забележителна и на обособени места ще превалява сняг. В сряда северозападният вятър ще отслабне до сдържан.

Ще има променлива облачност, постоянно до слънчево. Температурите още малко ще се намалят и минималните ще са сред минус 7° и минус 2°, оптималните - най-вече сред 0° и 5°.

В четвъртък вятърът за малко ще е от югозапад, в източните региони до сдържан. Главно дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 5° и 10°. Облачността ще е раздрана, до вечерта ще се усили и вплътни и през идващите дни до края на седмицата ще бъде облачно.

През нощта против петък от северозапад ще стартират превалявания от сняг, които в петък ще обзет по-голямата част от страната; в Югоизточна България преваляванията за малко ще са от дъжд. Вятърът от северозапад и от север ще се усили, температурите бързо и доста ще се понижат; вечерта и в югоизточните региони дъждът ще премине в сняг.

Ще има условия за виелици и навявания. През почивните дни ще бъде прохладно и студено, на доста места с превалявания от сняг. Има нараснала възможност в югоизточната част от страната в събота снеговалежите да са обилни по количество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР