Във вторник ще бъде важно да се погрижите за себе

...
Във вторник ще бъде важно да се погрижите за себе
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 август: Големи изненади за 4 зодии

Във вторник ще бъде значимо да се погрижите за себе си: за външния си тип, за здравето си, за душевния си и прочувствен комфорт. Среща или диалог с жена ще ви сътвори безпокойствие или загриженост за събитията в нейния живот или за неумението и да се оправя с житейските провокации.
Днес въпреки всичко бъдете подготвени да изслушате нейната история или недоволства, нищо че това ви натоварва отрицателно.
Във вторник ще имат повече или непредвидени разноски, забавяния или отлагания на ваши упования свързани с пари. Днес избягвайте да давате препоръки от финансов темперамент, тъй като в действителност самите вие имате потребност от такива.
Днес не подценявайте домашните си отговорности и отговорности. Неочаквани събития ще ви покажат, че сте постъпили безразсъдно, с което сте провокирали нови проблеми в дома си (предимно от битов или веществен характер).

Овен
Вторник ще е много успешнен ден за представителите на Овен. Прекрасен ден, който да посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Отношенията Ви с близките – любовни, другарски и настоятелен, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Напрегнатата небесна настройка в вторник сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето.
Днес са вероятни парични загуби, тъй че бъдете деликатни. Не се натоварвайте с физическа работа, с цел да избегнете контузиите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец
Вторник ще е удобен ден за Телците, само че за момента при Вас обстановката е много напрегната, въпреки че всичко наподобява умерено и надеждно. Умората от последните дни се отразява на всичко към Вас - работа, страсти и фамилията.Задължително е да намерите време и за отмора най-малко вечерта.
Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Даже и да не носи пари незабавно, след време може да сте доста удовлетворени от своята проницателност. Ако желаете да постигнете задачите си през днешния ден, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Не рискувайте доверието на половинката си със инцидентни флиртове. Бъдете деликатни, само че твърди.

Близнаци
Вторник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Движете се повече – вероятни са и къси пътувания.
Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Очаквани парични приходи няма да дойдат на време, а това ще отсрочи за известно време скъпа покупка или договорка, обвързвана с имущество. Работата на вън ще Ви освободи от домашните отговорности. Бъдете деликатни, само че твърди.

Рак
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят даже ще е отегчителен, макар осъществените контакти в публичните среди, неангажиращите срещи с другари или провеждането на настоятелен договаряния. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо.
Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден отвън дома си, търсейки многообразие. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Вторник ще е потребен за намиране на работа от безработните. Това може да е обвързвано с пари или с общи отговорности и отговорности. Бъдете оптимисти.

Лъв
Днес изкусно ще се нагаждате съгласно публичното мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на фамилията си и това ще направи деня Ви пълностоен. Трябва да имате в джоба си повече пари, тъй като може да Ви потрябват за нововъзникнала потребност.
Тя може да е обвързвана с децата или колегата, вие обаче имате отговорността за нея. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Дева
Вторник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Внимавайте, напълно безгрижно стартирате да флиртувате в работата, а това няма да докара до нищо положително. Радостни вести свързани с дома, децата и фамилията. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате положителни привички и спазвате режим. Все отново работата Ви върви през днешния ден, надали ще Ви изненадват странни обстановки. Не пропускайте да си осигурите спомагателни приходи. Вторник носи тествания и провокации.

Везни
Във вторник е допустимо да попаднете в конфликтни обстановки. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете незабравим прогрес в работата си. Важно е да имате повече пари, само че дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А какъв брой в действителност бихте желали да имате и защо ще го употребявате? Помислете над това, отговорите си костват.
Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, по този начин и прочувствено. В дома си избягвайте да влизате в спорове. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Днес е значимо да работите в синхрон с другите, другояче нищо няма да се получи както би трябвало.

Скорпион
Вторник, ден за наслада и изяви, ден тъкмо като за Вас. Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите положителни привички и спазвате потребен за Вас режим. Обуздайте напиращите Ви негативни страсти и избягвайте нежеланите тематики.Само може да влошите връзките си с човек, от който сте подвластни.
Все отново участвайте интензивно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. От една активност можете да изкарате пари, стига да получите утвърждение. Общуването Ви с обичаните хора Ви носи наслада. Ако към този момент имате непрекъснат сътрудник, преценете дали си коства да се хвърляте в нова любовна случка. Вторник сигурно ще бъде много сполучлив.

Стрелец
В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Гости от надалеч ще създадат вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Хубавата музика може да свърши добра работа.
Моментът е удобен да се погрижите за здравето си, още повече – за личното си успокоение и за вътрешния си мир. Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Днес не е належащо да се случва нещо значимо.

Козирог
Днешният ден ще е белязан с превръщане на галактическата сила. Колкото и да Ви е неприятно, събитията Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе изгода. Част от зодията ще разрешат доста наболял паричен или настоятелен проблем. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой другар, поради недомислие. Не проявявайте неоснователна ревнивост, обуздайте възприятието си за благосъстоятелност.
Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате логика на психиката. Вторник загатва за сполучливата реализация на задачите, само че акцентира, че сходно развиване на събитията е допустимо при съществуването на положителни и хармонични взаимоотношения с близките, старайте се да работите в тази тенденция.

Водолей
Вторник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Моментът е спешен – насочва към грижи за здравето, към отмора и успокоение. Прибързаността Ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Утре вечер шансът ще Ви следва и в любовта.
Бъде съобразителни и не се отпускайте, следва да вземете значими решения, свързани и със фамилията ви.Опитът демонстрира, че разговорът е значим и оказва помощ. Работата Ви ще бъде сполучлива, в случай че не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на сътрудниците си да отвличат вниманието ви. Утре е време да си дадете отмора и да се порадвате на живота.

Риби
Вторник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Нуждаете се от огромна сума пари, а никой не е податлив да Ви даде такава.От друга страна препоръките на другари няма да са надеждни. Всичко това прави интервалът комплициран и кондензиран напрегнато. Утрешният ден ще е подобаващ за посещаване на ортодонт и за всякакви разкрасителни процедури.
Работата Ви спори, в случай че сте дейни и не се занимавате с непознати проблеми. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си. Не пренасяйте незначителните проблеми в фамилията и на работното си място. Утре свършете значимото и неотложното до обяд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР