Във вторник Съединените щати наложиха санкции за борба с тероризма

...
Във вторник Съединените щати наложиха санкции за борба с тероризма
Коментари Харесай

САЩ налагат санкции на търговските посредници на хусите и Хизбула

Във вторник Съединените щати постановиха наказания за битка с тероризма на това, което описаха като финансови и търговски медиатори за йеменските хуси, иранските сили Кудс и ливанската формация " Хизбула ",  предава " Ройтерс ".

Санкциите са ориентирани против шест юридически лица, едно физическо лице и два танкера, които са основани или регистрирани в Либерия, Индия, Виетнам, Ливан и Кувейт и които са взели участие в улеснение на доставки на артикули и финансови транзакции, се споделя в изказване на Министерството на финансите на Съединени американски щати.

" Ние ще продължим да използваме инструментите, с които разполагаме, с цел да се насочваме към тези, които транспортират противозаконни товари в интерес на терористични групи ", сподели в изказване представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър.

Отделно Министерството на финансите също по този начин наложи наказания на 11 физически и юридически лица за п одкрепа на режима на сирийския президент Башар ал-Асад посредством " улеснение на противозаконни финансови прехвърляния и трафик на противозаконни опиати ", сподели министерството.
 Експерт на Организация на обединените нации зове за оръжейно ембарго против Израел
Експерт на Организация на обединените нации зове за оръжейно ембарго против Израел

Военната акция в Газа била геноцид
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР