Във вторник рано сутрин на корта отново ще има стабилно

...
Във вторник рано сутрин на корта отново ще има стабилно
Коментари Харесай

Тройно българско участие във вторник в Мелбърн

Във вторник рано заран на корта още веднъж ще има устойчиво българско присъединяване. Тримата ни останали тенисисти в " Аустрелиън Оупън " - Григор Димитров, Гергана Топалова и Адриан Андреев ще опитат да преминат през следващото затруднение.

Първи от нашите представители при момчетата ще излезе Адриан Андреев, който в 02:00 ч. българско време ще се изправи против поставения под номер 7 американец Себастиан Корда, който е наследник на легендата на тениса и някогашен номер 2 в света Петер Корда. Любопитен факт е, че бащата на противника на Андреев е печелил тъкмо " Аустрелиън Оупън " през 1998 година Сблъсъкът е от втория кръг на шампионата в Мелбърн, като в първата си среща българската ракета се оправи с 6:3 6:3 с Кен Чаврак от Австралия. Двубоят е на корт номер 20.

След Адриан при мъжете ще пристигна времето и на Григор Димитров. Около 05:30 ч. ще се изправи против една от изненадите в шампионата - Кайл Едмънд, който още в първия кръг се оправи с поставения Кевин Андерсън. Двамата ще спорят за място на полуфинала, като срещата е трета на " Род Лейвър Арена ". Победителят от този мач ще срещне Марин Чилич или Рафаел Надал.

Последна от българската група на корта ще излезе Гергана Топалова на двойки при девойките. Българската състезателка отпада трагично на сингъл от Пийтън Стърнс с 1:2, която ще излезе във вторник заран против българката още веднъж, този път на двойки. Тандемът Топалова и латвийката Даниела Вистмане даде единствено 3 гейма на своите съпернички. Сега против тях излиза американската двойка Далайна Хюйт и Пийтън Стърнс. Мачът е финален на 22-ри корт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР