Във вторник привечер се възстановява движението на леки автомобили в

...
Във вторник привечер се възстановява движението на леки автомобили в
Коментари Харесай

Възстановява се движението на коли през Петрохан

Във вторник по здрач се възвръща придвижването на леки коли в сектора Бързия - Гинци през прохода " Петрохан ". Трафикът в правата ще се реализира в една лента, в двете посоки с изчакване. Скоростта на придвижване в компрометирания поради пороите в последните дни сектор е до 30 км/ч. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта.

С уширението на пътното платно и асфалтиране на компрометираното трасе е обезпечено безвредното прекосяване на водачите. Продължава работата по възобновяване на насипа до осъществяването на трайно планово решение за подсилване на опустошения сектор, оповестиха от пътната организация.

Екипите на пътноподдържащото сдружение работят интензивно, с цел да се възвърне естественото придвижване по второкласния път. Започнало е изкърпване на трасето по целия проход. Ще се възстановят разрушените от проливния дъжд банкети. Ще бъдат осъществени и действия по настоящия ремонт като разчистване на канавки, водостоци, унищожаване на непотребната крайпътна растителност, за по-добра видимост на водачите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР