Във вторник принцесата на Уелс се отби в Лондон, за

...
Във вторник принцесата на Уелс се отби в Лондон, за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се срещна с Пол Маккартни на откриване на галерия в Лондон

Във вторник принцесата на Уелс се отби в Лондон, с цел да посети Националната портретна изложба преди повторното ѝ отваряне за гости.

По време на уговорката си Кейт Мидълтън се срещна с музикалната икона сър Пол Маккартни. Неговата изложба Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm включва " преоткрити и невиждани до момента фотографии ", направени от артиста на " Бийтълс ". Тя ще бъде открита на 28 юни.

Според The Daily Mail Кейт е попитала Пол дали има " фотографии, които са били доста значими за Вас персонално? ". Музикантът дал отговор: " За мен са изключително значими фотосите на Джон и Джордж, просто тъй като те не са тук. "

Кейт Мидълтън, която е патрон на Националната портретна изложба, изглеждаше елегантно за разходката, облечена в тоалет на Self-Portrait, комбиниран с обувки Aquazzura и черна клъч чанта на Chanel.

Споделяйки фотоси и фрагменти от уговорката, акаунтът на принцът и принцесата на Уелс в Instagram написа: " Невероятно е да посетим една от най-обичаните художествени галерии в Лондон и да се срещнем с хората, които стоят зад тригодишното ѝ преустрояване. Благодаря на всички, които участват
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР