Във вторник президентите на Харвард, Пенсилванския университет и MIT ще

...
Във вторник президентите на Харвард, Пенсилванския университет и MIT ще
Коментари Харесай

Напрежението около продължаващата война между Израел и Хамас нараства в колежите

Във вторник президентите на Харвард, Пенсилванския университет и MIT ще свидетелстват пред Конгреса за антисемитизма в колежаните, който избухна след кървавата офанзива на Хамас против израелците цивилни 7 октомври... и израелската бомбардировка на Газа, довела до повече от 15 000 смъртни случая, съгласно ръководеното от Хамас министерство на опазването на здравето на Газа. Това ще бъде първият път, когато тези водачи ще бъдат разпитани за протичащото се в техните кампуси, където суровите страсти разкриха ислямофобия и антисемитизъм. Колумбийския университет в Ню Йорк – претърпя този „ безпорядък в кампуса “ като никой различен.

Отидохме да забележим протест в поддръжка на палестинците в кампуса на Колумбийския университет – това беше пет седмици след Терористична офанзива на Хамас против Израел. Портите на кампуса бяха заключени. Входовете бяха охранявани от полицията на Ню Йорк.

Станахме очевидци на море от телефони, вдигнати високо в символ на взаимност с хората от Газа и Западния бряг... пристрастеностите същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР