Във вторник от запад облачността временно ще се разкъса и

...
Във вторник от запад облачността временно ще се разкъса и
Коментари Харесай

Времето: В планините слънце, по морето - дъжд

Във вторник от запад облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. След пладне над страната ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България – сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са най-вече сред минус 1 и 4 градуса, а оптималните - сред 7 и 12 градуса. Привечер и през нощта против сряда облачността още веднъж ще се усили, само че ще е без превалявания.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Привечер над масивите от Западна България, а през нощта против сряда и в останалата част от страната облачността ще се усили. Ще бъде прохладно с сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4 градуса, а на 2000 метра - към минус 2 градуса.

Преди обяд над Черноморието ще бъде най-вече облачно, а в утринните часове по южното крайбрежие към момента ще превалява дъжд. След пладне облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е бъде 1 - 2 бала.

На 28 януари слънцето ще изгрее в 7:46 часа и ще залезе в 17:33 часа. Продължителността на деня е 9:46 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР