Във вторник онлайн риалити премиерът Бойко Борисов смени джипката Тойота

...
Във вторник онлайн риалити премиерът Бойко Борисов смени джипката Тойота
Коментари Харесай

БДЖ спря единствения си вагон-ресторант, за да се повози Борисов

Във вторник онлайн риалити министър председателят Бойко Борисов смени джипката " Тойота Секвоя ", с цел да се повози на влакче и да даде своите мъдри упътвания за бъдещето на жп превоза у нас. 

И защото държавното БДЖ няма ни един непокътнат локомотив, който да подвига прилична скорост, се наложи министър председателят да се повози на машина на австрийската компания Рейл Карго. Гледалите следващото издание на Borissov LIVE във фейсбук са забелязали по какъв начин той скромно отхвърли да подкара композицията с аргумента " немам брошура за трен ".

По-впечатляващото от екзотичното пътешестване на министър-председателя обаче бе фактът, че от БДЖ бяха закачили зад локомотива два вагона вид Бистро. Това е необикновено впечатляващо достижение, защото за простосмъртни в настоящето разписание на влаковете в цялата страна се движи единствено един-единствен вагон, в който пасажерите могат да си купят питиета и закуски.

Заради пъруването на Бойко Борисов и съпътстващите го висши държавни служители, националният жп транспортьор просто е счупил и най-абсурдните рекорди за натегачество. Освен че за много следващи дни железничарският тинк-танк е махнал въпросния вагон от влака 8601/2 по линията София-Бургас-София, също по този начин са изкарали чисто нов вагон-ресторант преди малко излязъл от ремонт и невидял редови пасажер на родното жп.

А пътували с премиера във влака оня ден, описват забележитен бисер от най-новото творчество на Борисов. Той влезнал в бистро вагона, който по предопределение би трябвало да се употребява от пътуващите до морето и изискал да му създадат кафе. Последвал отговор: 

- Г-н министър председател, няма по какъв начин! Няма ток.

А в собствен жанр министър-председателят установил:

- Толкова бързо се движим, че и токът не може да ни настигне.

Б. ред . - По време на височайшето пътешестване, споделят, локомотивът развил 224 км/ч.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР