Във вторник над по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
Във вторник над по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Времето във вторник: Студено, вятърът постепенно утихва

Във вторник над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево, по-късно над крайните югоизточни региони облачността също ще се раздра и намалее. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно, до момента в който в източната ще продължи да духа сдържан до мощен вятър от север-североизток, само че последователно и там вятърът ще отслабва. Минималните температури ще бъдат сред минус 7 и минус 2 градуса, а оптималните – сред 0 и 5 градуса.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите елементи мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде минус 3 градуса, а на 2000 метра - към минус 10 градуса.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд. През деня бързо ще се раздра и намалее, най-късно в крайните югоизточни региони. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток, който последователно ще отслабва. Максималните температури на въздуха ще са 2-5 градуса, а температурата на морската вода ще е към 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 7 януари слънцето ще изгрее в 7:56 часа и ще залезе в 17:08 часа. Продължителността на деня е 9:11 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР