Във вторник Левски игра селски футбол. Той не спечели нито

...
Във вторник Левски игра селски футбол. Той не спечели нито
Коментари Харесай

Хиндлиян критикува Левски, че играе селски футбол и поиска акциите на Папазов

" Във вторник " Левски " игра селски футбол . Той не завоюва нито един значим мач против главните си съперници ".
Колкото до 35-те %, трансферирани на Тити по заслуги, това го опълчва на всички останали , съобщи пред bTV ръководителят на Наказателно-процесуален кодекс на ФК „ Левски “ Степан Хиндлиян.
Имаме потребност да сме мощни и единни. Г-н Папазов сподели, че е подготвен да се откаже от акциите. Но какъв брой по-достойни вложители има от последователите. Те са потвърдили,че могат да ръководят акциите.
Единствено с тези акции не е жонглирано. Жонглирането с акции на „ Левски “ би трябвало да престане . Не става въпрос дали могат да бъдат купени от почитателите 35 %. Те потвърждават, че единствено те стоят на твърда позиция и отстояват ползите на клуба.
" Левски " има потребност от бистрота на всяко едно равнище. Към господин Сираков доверието беше заявено. Сега би трябвало да го оправдае.
След време виждаме за отговорности, проблеми, които в този момент би трябвало да се вземат решение. Да предположим, че се появи вложител. Ние ще му дадем 35 %. Утре той ще има проблеми и ще хукнем отново да спасяваме клуба.
В момента се оказва, че „ Левски “ има отговорности към „ Нове холдинг “. Адски доста са проблемите. Не е единствено селския футбол, който " Левски " играе.
Треньорът към този момент е заменен. Георги Тодоров ще поеме клуба до края на сезона, пък по-късно ще се мисли. Не може клубът да бъде подложен по взаимозависимост от един-единствен човек. Очаквам помощ от последователите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР