Във вторник изтича крайният срок, в който новаците на efbet

...
Във вторник изтича крайният срок, в който новаците на efbet
Коментари Харесай

Хебър има три варианта за временен стадион

Във вторник изтича крайният период, в който новаците на efbet Лига Септември (София), Хебър и Спартак (Варна) би трябвало да посочат краткотраен стадион, където ще домакинстват на мачовете си.
До цялостното лицензиране на пазарджишкия “Георги Бенковски ” Хебър умува върху разновидности със спортните уреди на Берое, Локомотив (Пловдив) и Витоша (Бистрица). От пазарджишкия клуб към този момент са влезнали в контакт с управленията на тези тимове. Не е изключено обаче, в последна сметка да се уточни и друг от тези игрища, защото всичко е въпрос на условия и сделки, оповестиха от “Бенковски ” 200.

По първични калкулации за привеждане на стадион “Георги Бенковски ” във тип да покрие критериите на БФС за осъществяване на мачове от efbet Лига ще бъдат нужни сред 2 и 4 месеца от днешна дата. Освен построяването на осветяване, Хебър би трябвало да извърши още куп други наставления на Лицензионната и Спортно-техническа комисия на БФС. Някои от тях са прозаични, други претенциозни, а трети – напряко екзотични, само че по този начин или другояче минават като наложителни за осъществяване. Най-голямата инвестиция на стадиона абсолютно ще бъде обвързвана с монтирането на електрическите рефлектори, таблото и пространствата за системата ВАР. На стадион “Георги Бенковски ” се планува слагане на още пластмасови седалки, инсталиране на тоалетни за публиката, планиране и създаване на втори (резервен) трафопост, разширение на зоната за публицисти и медии, корекции по ВИП-а, създаване на спомагателни входно-изходни пунктове зад бранш “В ” други. На стандартите за Първа лига не дават отговор рекламните пана на efbet, които са с по-голяма височина от одобрените критерии и се постанова да бъдат сменени. Проблемите на Хебър имат и останалите новаци в елита.
Спартак (Варна) е получил отвод от Лицензионната комисия да семейства в Балчик или Каварна, което направи Разград идната най-близка алтернатива.
Варненският клуб към този момент е потърсил помощ от общината за създаване на осветяване, само че то щяло да бъде готово след няколко месеца. И третият дилетант в елита няма да може да употребява личния си стадион, само че това не е изненада. Става въпрос за столичния Септември, който ще избира сред разнообразни варианти. При предходния си престой в Първа лига, клубът домакинстваше на “Васил Левски ”, само че това е най-скъпият и недоходоносен вид. Няма да е изненада, в случай че забележим Септември на някой от стадионите на Славия, Левски или ЦСКА.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР