Във вторник Аусгбург поднесе изненадата на вечерта в Германия, след

...
Във вторник Аусгбург поднесе изненадата на вечерта в Германия, след
Коментари Харесай

Посветиха на Марио Гьотце гола, който “попари” Байерн

Във вторник Аусгбург сервира изненадата на вечерта в Германия, откакто измъкна тъждество (1:1) при визитата си на Байерн (Мюнхен) в среща от Бундеслигата. Автор на попадението за гостите стана Феликс Гьотце, който до неотдавна беше благосъстоятелност навръх първенците. 20-годишният гений е брат на Марио Гьотце и незабавно се сети тъкмо за него.

“Този гол е за Марио. Без неговите препоръки въобще нямаше да съм стигнал дотук”, разяснява футболистът на Аугсбург, визирайки помощта, която е получавал от брат си през годините.

Семейството Гьотце е от региона на Мюнхен, само че Марио и Феликс бяха дружно в Борусия (Дортмунд). Байерн взе бъдещия международен първенец през лятото на 2013 година, а година по-късно притегли в школата си и Феликс.

След завръщането на Марио в Дортмунд по-малкият му брат остана в академията на баварците, само че по този начин и не съумя да стигне до първия отбор. Феликс има единствено няколко участия в контроли и преди началото на сезона мина в Аугсбург.

Двамата имат още един по-голям брат - Фабиан (28 г.), който не съумя да направи кариера като футболист и към този момент се отхвърли. Бундеслига 5 кръг, вторник 25 септември  Байерн Мюнхен 1:1краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР