Във вторник, 28 март, Бритни Спиърс беше забелязана без брачния

...
Във вторник, 28 март, Бритни Спиърс беше забелязана без брачния
Коментари Харесай

Началото на края: 10 месеца след сватбата, Бритни свали брачната халка

Във вторник, 28 март, Бритни Спиърс беше видяна без брачния си пръстен. Всичко това се случва на фона на слуховете, че тя и брачният партньор ѝ Сам Асгари са изправени пред проблеми в брака.

41-годишната попзвезда изглеждаше разчорлена, до момента в който слизаше от задната седалка на джип с водач тъкмо преди да се качи на частен аероплан за Лос Анджелис.

От изявления в Instagram стана ясно, че сега тя е на отмора на Хаваите с дългогодишния си управител Кейд Хъдсън.
                             

Интересното е, че единствено няколко дни откакто избяга от Лос Анджелис, Сам също захвърли сватбения си пръстен по време на обиколка по задания покрай дома им в Тузънд Оукс в четвъртък, 30 март.

Качвайки се на самолета, Бритни носеше необятна карирана риза с копчета. Надолу беше облечена с ленени къси панталони и кафяви сандали Birkenstock.

В едната си ръка изпълнителката държеше очарователно плюшено мече, а в другата - оранжева кожена дизайнерска чанта.

Дългата ѝ руса коса беше разрошена, а на очите си беше сложила слънчеви очила, до момента в който я ескортираха към частния аероплан.

Бритни деликатно се изкачи по стълбите на самолета, преди да влезе.

Изглеждаше твърдо решена да се махне от Лос Анджелис, най-вероятно в резултат на проблемите с мъжа си Сам.
                             

Връзката на двойката в последно време е подложена на подозрение, а по-рано този месец Бритни учуди всички с обява, в която си спомни за хубавите времена преди третия си брак. 

Във видеото, което демонстрира нея и Сам по време на пътешестване до Мексико, попзвездата разсъждава за това, че са били " толкоз щастливи " по време на пътуването, подхванато преди обилния им годеж. " Връщане обратно към Мексико... преди да се омъжа... толкоз щастлива и глупава тук!!! “

Надписът не остана неусетен от почитателите, които разясниха: „ Значи в този момент тя не е щастлива? “

Да си напомним, че певицата направи първокласна и разточителна женитба през юни 2022 година, състояла се в дома на суперзвездата в Тузънд Оукс.

На него участваха голям брой звезди като Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.

На сватбата отчужденото семейство на Бритни - в това число спорните ѝ родители Джейми Спиърс и Лин Спиърс не бяха поканени.

Церемонията се състоя 15 години след несполучливия ѝ втори брак с някогашния беквокалист Кевин Федърлайн, който завърши през 2007 година

Бившата двойка има общи синове Джейдън, на 16 година, и Шон Престън, на 17 година, а през последните години Бритни претърпява обтегнати връзки с двете си деца.

Миналата седмица Сам похвали Бритни, като приказва за актьорските ѝ качества.
Той направи това по време на неподготвено изявление за TMZ в четвъртък, 23 март, когато се беше върнал за малко в Лос Анджелис за фотосите на своя свръхсекретен режисьорски дебют.

Видеооператорът попита Сам дали би желал да се снима със брачната половинка си в идна " сантиментална комедия ".

„ Смятам, че тя е страхотна актриса - сподели Сам. Надявам се, че един ден за нея това ще бъде сбъдната фантазия ".
                             

Той също по този начин загатна, че може би самичък ще напише съвършения сюжет за него и Бритни.

През последните месеци почитателите показаха загрижеността си за психологичното здраве на Бритни, откакто се твърдеше, че тя е претърпяла " маниакален срив ", до момента в който е вечеряла в известен ресторант в Уудланд Хилс дружно със Сам.

TMZ твърди, че хитовата изпълнителка, която страда от биполярно разстройство, се е разпалила, откакто видяла хората да я снимат с мобилните си телефони.

Според известията, Сам излязъл от ресторанта, откакто Бритни сякаш почнала да крещи на хората и да приказва с недомлъвки, до момента в който криела лицето си зад менюто.

Скоро по-късно се твърдеше, че фамилията и приятелите ѝ са организирали намеса заради опасенията си, че певицата " може да почине " на фона на хипотетичните ѝ проблеми с психологичното здраве.

Но Бритни бързо употребява профила си в Инстаграм, с цел да жигосах известията като погрешни и даже заплаши да се отдръпна от обществените мрежи, тъй като има възприятието, че има доста хора, които не ѝ желаят положителното.

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР