Във вторник (25 юни) от 11,30 часа в пресцентъра на

...
Във вторник (25 юни) от 11,30 часа в пресцентъра на
Коментари Харесай

Пресконференция на Иван Тотев, Данчо Лазаров и звезди от националния отбор преди мачовете в Пловдив

Във вторник (25 юни) от 11,30 часа в пресцентъра на зала " Колодрума " ще се организира конференция във връзка идното дебютно домакинство на Пловдив на шампионат от Волейболната лига на нациите. В конференцията ще вземат присъединяване кметът на Пловдив Иван Тотев, президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров и звезди от мъжкия народен тим на България.
06 февруари 2019 | 17:34 - Обновена
 Данчо Лазаров: Има късмет Казийски да се върне в националния тим! Матей напусна заради разнообразни аргументи, не поради моето ръководство От 28 до 30 юни в " Колодрума " в Пловдив ще се проведат борбите от заключителната пета седмица от постоянната фаза на Волейболната лига на нациите. Публиката в Пловдив ще види извънредно завладяващи мачове. Срещите в петък, събота и неделя са от 17 и 20,40 часа, като българският народен тим играе и в трите дни от 20,40 часа. Селекцията на Силвано Пранди ще играе поредно против Съединени американски щати, Иран и Сърбия.
В последната си среща преди домакинския шампионат в Пловдив България реализира популярен поврат от 0:2 до 3:2 над Германия в Бразилия, след което българите потеглиха на път към дома. Интересът в Пловдив към шампионата от Волейболната лига на нациите е огромен. Билетите са в продажба на ticketportal.bg, в партньорската мрежа в страната, както и на касата на Дом на културата в Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР