Във вторият кръг на Откритото първенство на Великобритания, Рони О`Съливан

...
Във вторият кръг на Откритото първенство на Великобритания, Рони О`Съливан
Коментари Харесай

Рони О`Съливан навакса изоставане от 4-1 и се класира за третия кръг в Йорк

 Китаец изхвърли Шон Мърфи от шампионата в Йорк
Във вторият кръг на Откритото състезание на Англия, Рони О`Съливан имаше за противник Кен Дохърти от Уелс. Световният първенец за 1997 година Дохърти стартира превъзходно, а брейковете от 66, 76, 77 и 71 му дадоха задатък от 4-1 фрейма.

Дохърти можеше да довърши " Ракетата " в десетия фрейм, само че пропусна кафява топка за междинния джоб. След пропуща, О`Съливан направи серия от 48 точки, с цел да изравни резултата при 5-5, а малко по-късно завоюва и последния фрейм, осигурявайки си билет за третия кръг.

Световният вицешампион и троент първенец на Откритото състезание на Англия, Джон Хигинс бе отстранен във втория кръг на конкуренцията от сънародника си Алън МакМанъс след загуба с 5-6. След края на дуела Вълшебникът от Уишоу загатна, че ще се откаже след края на сегашния сезон.

" Не е допустимо да ми пука по-малко. Играя непоносимо и това е сериозен проблем. Времето ми в играта е към своя край. Ще би трябвало много да помисля в края на сезона. " Хигинс организира доста слаба среща, неуспявайки да направи брейк от най-малко 50 точки и бързо изостана с 3-1.

Някакси обаче съумя да се върне и изглеждаше, че ще завоюва откакто поведе с 5-3, само че Алън МакМанъс завоюва оставащите три фрейма, завършвайки с брейк от 85 точки, с цел да стигне до краен триумф с 6-5.

Марк Уилямс пък нямаше никакви проблеми с Даниел Уелс и го прегази с 6-0. Уилямс има късмет да си върне първата позиция в ранглистата, в случай че победи в шампионата.

Нийл Робъртсън и Бари Хоукинс също се класираха за третия кръг след победи над Тепчайа Ун-Ну и Йън Бърнс. Джъд Тръмп си обезпечи мач с Марк Кинг в идната фаза, откакто му се наложи да печели съдбоносен 11 фрейм против Доминик Дейл от Уелс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР