Във втората фестивална вечер на 6-тото издание на Plovdiv Jazz

...
Във втората фестивална вечер на 6-тото издание на Plovdiv Jazz
Коментари Харесай

Един от най-великите басисти в света – Авишай Коен с два концерта в Пловдив

Във втората фестивална вечер на 6-тото издание на Plovdiv Jazz Fest пловдивчани ще чуят и видят триото на един от най-великите басисти в света – Авишай Коен, който се съгласи да направи два концерта на 07 ноември – от 19:30 и от 21:00 ч. в Дома на културата „ Борис Христов “.
Композициите на Авишай Коен отразяват обширна музикална галактика от обичаи, култури, езици и стилове: от песни на иврит до ладински национални песни, от съчетание на класическа музика и джаз до джаз стандарти и актуален джаз.
В България Авишай Коен идва със своето ново трио, в което вземат участие Елчин Ширинов (пиано) и Рони Каспи (барабани). На сцената на Plovdiv Jazz Fest те ще показват най-новия 17-ти албум на Авишай Коен – Arvoles. Пловдив ще е част от турнето „ 50:50:50 “, което включва 50 концерта в 50 града и е отдадено на навършването на 50 години на музиканта.
Организатор на Plovdiv Jazz Fest е Blue M Ltd. Събитието се организира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар на Община Пловдив за 2020 година
Фестивалът се реализира с партньорството на Министерство на културата.
Фестивалът се реализира с медийната поддръжка на: Българска национална телевизия, Jazz FM Radio, Offnews, сп. Нула32, Katra FM, Въпреки, Виж, Лицата на града, Mila.bg, Капана, Под тепето, Plovdiv Time, TrafficNews, My Sound.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР