Във всяко семейство има по един представител, който може да

...
Във всяко семейство има по един представител, който може да
Коментари Харесай

3-те зодии, които могат да предизвикат празнична драма

Във всяко семейство има по един представител, който може да вбеси всички останали. Това най-често се случва по празниците. Коментар не на място, забележка или подхвърляне могат да донесат същинско напрежение на празничната софра, а този, който го е провокирал, нормално е представител на някоя от следните зодии:
Овен
 Карта Таро за деня, 2 декември Карта Таро за деня, 2 декември
Таро карта " Свещеникът " (йерофант или император) дефинира събитията и страстите ни в деня на 2 декември 2020 година. " Императорът " олиц...
Овенът е слот машина с истински хрумвания. След като печелившата композиция се появи на мозъчния им екран (често под формата на шега), те ловко съумяват да я вметнат в диалога. Огнените знаци са насочени към деяние, а не към последици. Така че,когато отпивате третата си чаша вино, Овенът няма да пропусне да ви подсети пиянска вечер, завършила нещастно. Разбира се, хуморът на Овена може да обиди, унижи или вбеси. Но това въобще не му пречи да се майтапи постоянно, когато има опция.

Водолей
Екзистенциалните мислители на зодиака са склонни да надвишават дребните, незначителни драми към масата за вечеря. Вместо това Водолей ги гледа по какъв начин се разиграват като обособен наблюдаващ. Когато назрее празнична драма, Водолеят просто ще си пусне обичаната си видео играи ще чака нещата да утихнат. Но всичко се трансформира, когато мощно оспорваните убеждения на Водолея са сложени под въпрос. Тогава той става смел и е подготвен да пази до край вярванията си... даже това да докара до скандал на празничната софра.
 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ
Време е за обич и романтика! Декември е толкоз магически месец, че подготвя към нови стъпки, осъществени фантазии и красиви блестящи...
Дева
Нека бъдем ясни: Девите имат най-чистите планове. Земните знаци ще дойдат рано на входната ви врата с букет слънчоглед и домашни (здравословни) десерти в ръка. Но те от време на време могат да отидат прекомерно надалеч в устрема си към съвършенство. Всички знаем, че Девите обожават да възнамеряват. Те имат ясна визия за това по какъв начин си показват, че събитията ще се разиграят, с малко място за отклоняване. Така, по време на празничната вечеря, те може да станат прекомерно контролиращи, което да подразни... ами всички.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР