Във всяка връзка се появяват проблемните точки“, в които партньорите

...
Във всяка връзка се появяват проблемните точки“, в които партньорите
Коментари Харесай

Любовният ви език издава много за проблемите във вашата връзка

Във всяка връзка се появяват „ проблематичните точки “, в които сътрудниците се изправят пред някакво предизвикателство в връзките си. Какъв ще е резултатът зависи от сътрудниците и от това по какъв метод споделят между тях.

Концепцията за петте любовни езика, разказана от терапевта Гари Чапман демонстрира по какъв метод човек показва любовта си, както и по какъв начин би желал да бъде обичан. Любовният език обаче може да даде насоки и за това какви проблеми могат да зародят сред сътрудниците – изключително, когато те имат разнообразни преобладаващи любовни езици.

Например, в случай че вашата половинка ви каже: „ Искам да оставиш телефона си и да ми обърнеш внимание “, това приказва, че неговият любовен език е качествено прекараното време. От друга страна, в случай че вие самите се чувствате в действителност смутени поради това, че се занимавате с всички домашен обвързване вкъщи, значи вашият любовен език е жестовете на угриженост.

Какви проблеми може да очаквате според от любовния език? Пълноценно споделено време
Хората с този език на любовта схващат цената на времето и вниманието. Не е задоволително вие и вашият сътрудник да сте в една стая, той би трябвало да е насочил цялото си внимание към вас. Ако пълноценно споделеното време е вашият любовен език, вие обичате да поддържате връзка непосредствено. В случай, че сътрудникът ви се отнесе към вашето противоречие с равнодушие, вие ще се вкопчите още по-силно в съответния проблем, тъй като имате потребност от цялостното внимание на половинката си. Имате податливост да бъдете свръхконтролиращи по време на разногласия, което може да се демонстрира и като критикуване или заяждане.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР