Във всяка от нас живее богиня. Тя няма търпение да

...
Във всяка от нас живее богиня. Тя няма търпение да
Коментари Харесай

Време за четене: преоткриваме богинята в себе си с „Древни мъдрости за всеки ден“

Във всяка от нас живее богиня. Тя няма самообладание да се разкрие. Иска да ни види да обичаме буйно, да посрещаме провокациите като боец и да се превърнем в царици. Когато отдадем респект на тази божественост в нас, като забавим темпото и замълчим, ние можем да чуем упътването, което ни дава. Спомняме си, че мъдростта ни идва от вътрешната страна и че силата ни е безгранична.

В книгата „ Открий си богинята: Древни мъдрости за всеки ден “ авторката Лиса Мари Ранкин демонстрира на дамите по какъв начин да употребяват античната мъдрост, която откриваме в митологиите на разнообразни култури, за актуалния живот – с цел да открият и следват своята пристрастеност, да изградят по-пълноценни взаимоотношения, да разпалят искрата на сексуалността си, да се оправят с огромните житейски преходи като промяна на работа, раждане на дете, бракоразвод.

Авторката ще ви научи по какъв начин да преоткриете своята божествена природа , тъй че с по-малко старания да получавате повече, да живеете достоверно и да обичате буйно.

Ще се запознаете с богини от най-различни обичаи и ще разберете по какъв начин техните ориси са настоящи и през днешния ден. Можете да се свържете с Инана, с цел да се научите да бъдете открити и да показвате уязвимостта си. Да наградите вътрешната си Афродита, с цел да заредите живота и връзката си със пристрастеност. Да помолите Мария Магдалена за помощ в превъзмогването на отрицателните убеждения и да усетите поддръжката на Кали, когато преминавате през огромна житейска промяна.

Чрез медитациите, рекомендациите за водене на дневник, някои лесни извършения и ритуали за грижа към себе си вие ще наградите вътрешната си богиня и ще приемете всички свои аспекти с обич.

За да илюстрира облика на всяка богиня, Лиса Мари Ранкин разказва в резюме нейната история, както е показана в митологията, след което демонстрира по какъв начин качествата на богинята се демонстрират в живота на актуалните дами .

Така можем да се сближим с тези елементи от себе си, които сме считали за неособено привлекателни. Учим се, че няма потребност да крием тези елементи, а единствено да се сприятелим с тях. Те ни дават информация и сила, нужни с цел да получим достъп до божествената си суперсила.

С книгата си Лиса Мари Ранкин приканва читателките си да изследват и да преоткрият себе си, тъй че да повдигнат груповото женско начало на едно по-високо равнище и да допринесат за насищането на света с повече обич и съгласие.

Лиса Мари Ранкин е учител по йога, създател на изявления за духовния път, здравето и правата на дамите. Завършила е и курсове по аюрведа. Когато става на четиридесет години, животът ѝ прави изострен завой в нова посока – тя се развежда, оставя дългогодишната си кариера в корпоративния свят и се отдава на новооткритата си задача – да написа, да преподава и да учи дамите по какъв начин да се свържат с телата си, да трансфорат удоволствието в собствен приоритет и да се трансфорат в същински богини.

 книга Locus Publishing Издателство Locus Publishing

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР