Във всяка жена живее една малка вещица. А каква вещица

...
Във всяка жена живее една малка вещица. А каква вещица
Коментари Харесай

Летиш на метла или ходиш на среднощни сборища в събота: Каква вещица си според зодията?

Във всяка жена живее една дребна магьосница. А каква магьосница си ти – добра или неприятна? Разбери от нашия хороскоп!

Овен

Жената Овен е доста рискова магьосница. Ако ѝ се наложи да отмъщава, тя го прави с цялото си сърце и поставя всички вероятни старания. Проблемът е, че към Овена постоянно царува безпорядък и нашата невнимателна магьосница може елементарно да сбърка любовния балсам с отрова.

Телец

Дамата Телец е доста тиха и дискретна магьосница. Повечето от всичко тя обича да седи в тишина с черна котка в скута и купчина книги с антични заклинания. Сборища тя посещава рядко, обяснявайки, че метлата ѝ се е счупила или има главоболие.

Близнаци

Жената Близнаци – е доста дейна и общителна магьосница. Тя посещава всички събирания и непрестанно научава нови неща от тези, които тя смята за майсторки в занаята. Получените познания дамата е щастлива да показа с по-младото потомство. “Съвършенството няма лимит! ” – споделя тя.

Рак

Дамата Рак е много потайна магьосница. В обществото тя се пробва да не показва своите качества. Но вкъщи прави каквото си желае! Тя може да предложения на чай от отровни гъби магьосница Близнаци, да вземем за пример. Ако по някое време се отегчат, те може да си провеждат обред за обаяние на мъже или изпъждане на шумни съседи.

Лъв

Дамата Лъв е луксозна магьосница. Тя обича да посещава вещерски купони и обожава, когато всички ѝ обръщат внимание. С величествен тип тя дава препоръки и мощно се надява, че по някое време ще се появи и магьосника на бял кон.

Дева

Девата е тиха магьосница. Тя сякаш се колебае в своите качества. Понякога даже личните ѝ деца не я познават добре. Девата употребява рядко своите умения, най-много в всекидневието. Може да вземем за пример, да разпореди тенджерата да сготви чорба, а прахосмукачката да почисти пода.

Везни

Вещицата Везни е същински естет. През нощта тя не спи, а води дълги диалози с Оскар Уайлд или с Чайковски. През деня избира да научи нещо ново. Тя кани на посетители своите приятелки – вещици, да обсъдят всички вълнуващи моменти. Няма нищо срещу да ползва новите вълшебства върху инцидентни минувачи.

Скорпион

Дамата Скорпион е мощна магьосница, който обича да господства. Тя от дълго време е отстранила всичките си врагове, а към новите познати е внимателна. Ако инцидентно заподозре нещо, отмъщението ще бъде ужасно. Въпреки това, вещицата Скорпион може да бъде и добра. Ако има изгода от това, несъмнено.

Стрелец

Можем единствено да завидим на позитивизма на вещицата Стрелец. Тя не може да живее без посетители и метлате ѝ е постоянно подготвена за нови пътувания. Тази магьосница не може да стои на едно място, на всички съботни сборища тя е посетител №1!

Козирог

Дамата Козирог е най-честната магьосница. От дън душа тя съжалява, че доста ѝ върви и всичко ѝ се случва „ просто ей по този начин ”. Всъщност в живота тя се пробва да не ползва своите умения. Така тя се усеща много по-щастлива.

Водолей

Вещицата Водолей постоянно е отворена за нови опити. В нейния живот се случва цялостна неразбория, само че това не ѝ пречи да получава всичко. Дамата Водолей обича новите технологии, тъй че единствено при нея може да се види магическа пръчка от ново потомство.

Риби

Жената Риби е най-невнимателната магьосница от всички. Нужно е непрестанно да се държи под око. Тя може елементарно да се измъкне от къщата с вълшебна пръчка, стърчаща от джоба си или да си лети на метлата, предизвиквайки цялостно неразбиране у минувачите.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР